divendres, 29 d’octubre del 2010

Perles del Polònia 170, 21/10/2010

PERLES DEL POLÒNIA
- M’encaaaaanta la solució de consens sobre el debat cara-a-cara, que en diuen, tots dos cap el Sálvame, i el Jorge-Javier fent de Cuní “venga, Montilla, un poquito más destroyer, coño!” “Sr. Mas, una frase subordinada en Telecindo? usted que que quiere, hundirme el share? inepto!”. No seria cap tonteria... sempre que no surti Belén Esteban, clar, que per un minut de tele maa-ta.

- Comencen els espots electorals “Esquerra, la gent valenta”. Tot i que...... sembla que al Polònia ho han entès com la gent “va lenta”. I Puigcercós i Ridao s’ho han pres molt a pit.

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)
- Garzón es fa un petit embolic amb la quantitat de causes que té entre mans: A Alavedra lʼenvia a Somàlia perquè encara és menor dʼedat i no el pot jutjar per segrest, al pirata somalí li pregunta si lʼAlakrana és a Llavaneres... lʼembolic de papers és tal que Franco sʼofereix a fer-li una mica de memòria històrica! Qué genial es Garzóooon!

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- Si et pixes en una piscina, no surt cap líquid blau... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Del bàsquet, només interessen els últims dos minuts... perdoneu, però algú ho havia de dir!

LʼESTÀVEM ESPERANT
- All together noooooow!! El momentàs videoclipero de la conferència nacional del PSC: Montilla, Tura i Geli, reines de la pista!


SURREALISTA
- Esperanza Aguirre ha comprat tots els bons de la Generalitat, sí, sí, tots, i amb la pasta de la Comunidad (de vecinos), així que ara, a canvi, vol que li paguem l’ampliacó de la M30, o... posar-li el seu nom a una comarca, o... bé, està bé, l’escolpirem a la muntanya de Montserrat!


LA NOVETAT
- Albert Om, l’autoconvidat a la Zarzuela... boníssim!


LA FRASE DE LA SETMANA

- Albert Om al rei “Me’n vaig a casa de mossèn Ballarín, ell sí que s’enrotlla”

LA IMATGE DE LA SETMANA
- El cap de M. Teresa penjat al despatx de ZP rollo taxidèrmia parlant.

EL CAMEO
- Alícia Sánchez-Camacho. Cuando Mariano dice ven, lo deja todo. Però si cal, revindica el dret a decidir. Cómorrr?


Talleu, és bona!