diumenge, 3 d’octubre del 2010

Perles del Polònia 167 30-9-10

PERLES DEL POLÒNIA

- Els “anti-sistema“ han arribat al plató del Polònia... naturalment, aquí tampoc saben perquè ho destrossen tot, de fet, destrossar és l’únic que fan “per sistema“.

- Eduard Punset entrevista Teresa Forcades, quina gran parella del catalanisme surrealista. Pregunta Punset a Forcades sobre l’últim llibre de Stephen Hawking: “Vostè encara creu que Déu és el principio?" I Forcades ho té clar “no, jo crec que en el principi hi havia els antibiòtics“



- Degut a la vaga del personal de la Sarsuela, els reis i el príncep Felip entren per primer cop a la cuina! És entendridor veure com descobreixen la nevera (en este armario hace frío), el congelador (un armario con nieve, deben de fabricarlo en Baqueira), les paelles (palas metálicas de pádel)... desconcertats davant la torradora o l’expremedor el príncep Felip té un moment de lucidesa “y si preguntamos a Letizia? ella fue plebeya..."


- Pobre Alicia... Rajoy i Esperanza Aguirre l’han posada a prova: qué hacemos con este torero rumano?? Qué pesa más, que sea torero o rumano??

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any)

LA CANÇÓ ˮEl cant dels pàjarusˮ

En veure tot el frau
que empastifa el Palau
i esquitxa la senyera,
en Millet va cantant
i a deternir-lo van
per la porta del darrere.
El pàjaru és gat vell
seʼn fot dels passarells
que lʼomplen de medalles.
Amb gran habilitat
a alguns els ha untat,
però amb les escorrialles.
Partits i fundacions
de voltors i coloms
van rebre molta pasta
Els maletins volant
seʼn vénen i seʼn van.
Déu nʼhi do quin subhasta!
El pàjaru és molt viu
però ja lʼhan tret del niu.
Lʼhan tancat en una gàbia.
ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- Girona és maca, però tampoc no tant... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Els piromusicals mai van sincronitzats... perdoneu, però algú ho havia de dir!

LʼESTÀVEM ESPERANT
- Després de la confessió de Mas sobre el fet que de jove havia fumat algun porro, veiem com, a més, el porro li havia donat en Duran (acusica!) i que a sobre els va enganxar el president Pujol!


LA NOVETAT
- Alejo Vidal-Quadras... potser sí que això d’El gato al agua serveix per tenir-los a tots controlats en un mateix programa...
SURREALISTA
- ZP i Cándido Méndez es tiren els trastos pel cap fins les 12h de la nit, final de la vaga, i del partit, així que ara ja es fan tan la pilota mútuament que al final no saps qui va amb qui...

LA PICADA D’ULLET
- Puigcercós demostra a Toni Soler que en realitat és ell qui fa el doblkatge del Tardà, mira mira: “El Polònia potser ja fa massa temps que dura... perdoneu, però algú ho havia de dir!"
KA FORT
- “Catalanista que vola, catalanista a la cassola“. Iceta i Montilla a trets contra els que abandonen el barco socialista... I sinó et disparen et posen un collaret antifugida.. aix.

Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/3124490