diumenge, 27 de juny del 2010

Perles del Polònia 159 26-6-10

LES PERLES
- El silenci dels millets: Millet a la jutgessa “ja es veu que vostè és una persona ambiciosa, segur que quan jugava al Monopoly sempre comprava el passeig de Gràcia“


- Saura i Carod busquen feina.... com a conferenciants. Saura diu ser l’Al Gore català i Carod exhibeix els seus mèrits com a gran coneixedor de la llengua quítxua.

EL MILLOR
- Primeres conseqüències de la supressió del Ministeri d’Igualtat: Corbacho a Chacón “quién fuera cemento para aguantar este monumento“; i Chacón a Corbacho “ay Celestino, pues yo te veo muy delgado, te voy a hacer unas croquetillas que no quierto que pases hambre“. I si suprimíem el de Defensa? Portugal envairia Espanya i Cristiano Ronaldo seria el President!


EL PITJOR
- El debut d’Iker Jiménez com a descobridor de fenòmens paranormals: en Joan Herrera menjant-se una hamburguesa de debò perquè les de tofu no tenen gust de res... això no és paranormal és obvi!

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- El pa de les benzineres és millor que el de molts forns... Perdoneu, però algú ho havia de dir!
- Fer zàping amb la Tdt és un rotllo, perquè tardes molt a canviar de canal... Perdoneu, però algú ho havia de dir!
- El Nicholas Cage només sap fotre cara d’amoïnat... Perdoneu, però algú ho havia de dir!

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any...)
- La lluita per apuntar-se la medalla de la dessalinitzadora del Prat. Montilla la vol inaugurar, però Pujol la revindica com a part del Pacte del Majestic, González com a fruit de la gestió de Josep Borrell, Franco gràcies a la seva política pantanil, el President Macià i fins Jaume I el Conqueridor!!!

LA PICADA D’ULLET
- Tomàs Molina s’abraça amb Quim Nadal: Molina “Veig que a vostè també l’afecta la primavera“... Nadal “No, són les eleccions“

SURREALISTA
- La reunió del club Vila d’en Berg (versió Spectra cutrecatalana del Club Bildenberg) amb Justo Molinero, Xavier Gabriel, Andreu Buenafuente i Jimmy Jump en plan “a veure qui la diu més grossa“ fent suggeriments al President Montilla per superar la crisi econòmica.


Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/2989270