dissabte, 12 de juny del 2010

Perles del Polònia 157 10-6-10

LES PERLES
- El discurs del Molt Honorable Pare en el sopar de celebració dels seus 80 anys. Un record porta a un altre (ja ho té això de recordar http://menrecordo.blogspot.com/) i quan acaba el discurs ja som al 2020!



- Bet&Voto, les aspostes de Rajoy i Espe sobre el paper del PP a les autonòmiques, sembla que no se’n surt ni que no s’hi presentés ningú més que ella i el Partit Humanista!

EL MILLOR (homenatge al President Pujol pels seus 80 anys)
- Diàleg Pujol-Déu: “Vostè és Déu oi? Sí, que era amic del Babel però van discutir pels permisos d’edificació de la torre. Jahvè li deien també oi? Sí, que sovintejava l’Abraham que estava casat amb la Sara i van tenir aquell vailet que es deia Isaac... un moment! vostè va manar que l’Abraham el matés! I quan estava a punt de pelar-lo va dir agh (tos) que era broma. Aquesta devia ser la primera broma de la història, per això deuen dir allò de la gràcia de Déu“



EL PITJOR
- “Dónde estarán los libros? Y, lo que es más importante, cómo es un libro?" El príncep Felip a sa mare...

ALGÚ HO HAVIA DE DIR
- En Jimmy Jump potser s’hauria de fotre a treballar... perdoneu, però algú ho havia de dir!
- A la Patum, només t’ho passes bé si vas borratxo... perdoneu, però algú ho havia de dir!

ARXIU HISTÒRIC (avui fa un any...)
- La imitació del Gaspar Hernández és molt bona però fer que el Carod ordeni en Benach que es cremi tipus bonzo és un pèl massa, no?

LA FRASE DE LA SETMANA
- Soler sorprès per la presència de tres dones amb burka i niqab. Se les intenta treure de sobre per problemes de seguretat (podem ensopegar amb els cables) i els diu “aneu passant cap el Karakia o d’allà on sigui que vingueu“. Calla, que són 3 dones sinó Prenafeta, Alavedra i Bartu... vaya trio!

LA PICADA D’ULLET
- Zapatero va a veure el Papa i aquest es resisteix a rebre’l però no se’n surt i li dóna l’extremaunció! Bé, en realitat ZP el que volia era demanar-li un miracle (per guanyar les eleccions). El Papa es declara incompetent, així que recorren a Déu, que accedeix a a canvi que Espanya es deixi guanyar davant Argentina al Mundial de Sudàfrica.

SURREALISTA
- En Fainé de la Caixa es presenta al despatx de Joan Herrera per “absorbir“ Iniciativa per eixugar una mica els deutes... Herrera, lluny de protestar, s’hi avé, menys problemes, tu! [tranquils, que era un malson]

KA FORT
- La reunió de presidents autonòmics... la De la Vega suggereix que en comptes de retallar despeses ens carreguem una autonomia, així hi haurà més pasta a repartir... el mètode? el de la ruleta russa... i el primer mort? Ceuta.

LA CANÇÓ IRPF (o YMCA) dels Village people
[Castells, Saura, Montilla, Maragall] Crisi!
Estem ben emmerdats amb la
Crisi!
I ara ve en Joan Herrera amb la
Bici!
Vestit de Robin Hood
Quina man-dra
Vaja “muer-mo“
Què passa si apugem l’IRPF?
Només als més rics
l’IRPF!
[Castells] Quina merda de ball
[Montilla] Quina merda... en general
[Castells, Saura, Montilla, Maragall] Però que es noti que som d’esquerres!
l’IRPF!
[Maragall] Que progres que som!
[Castells, Saura, Montilla, Maragall] l’IRPF
[Saura] Però jo pago també?
[Maragall] Tranqui és per l’any que ve...
[Montilla] Jo no sé si governaré!



Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/2958270