dilluns, 15 de març del 2010

Perles del Polònia 147 11-3-10

LES PERLES
- La monja Forcades també sap de nevades. La culpa no és de Saura o del Molina, o de Red Eléctrica....no! Els autèntics culpables són les farmacèutiques? Perquè si no hi ha llum et pots fotre de lloros. Està clar, no? Si et fots de lloros et fas mal i necessites mercromina.

- “Sou uns nenes“ ens acusa el Molina perquè ens queixem dels efectes de la nevada. Els consells que ens endinya després són lamentables.

- Saura compareix pel tema nevada i tira pilotes fora “La neu no ens l’han traspassada, és una neu estatal."

- Hereu molt emprenyat amb la neu. Com???? Perquè fa fred i la ciutat es col•lapsa! Diu que no sabia que la neu tenia efectes secundaris... La família reial està encantada, però, com que els agrada tan esquiar... entre això, el mar i no sé què més han decidit instal•lar-se a Barcelona!!!

EL MILLOR
- Visita d’obres amb el Conseller Nadal a la Sagrada Família. A veure estarà acabada o no? Sembla que caldria un miracle... o un equip de primera que es vol carregar l’obra de Gaudí... qui tem l’Ave tenint-los a ells? I apa-li, la Sagrada Família acabada pel novembre.

EL PITJOR
- Mas i Duran Lleida no volen que Trias guanyi? No ho pillo. I el volen convèncer que ser alcalde és un trunyu: entre els guiris, la pluja i els semàfors, etc.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- MIKIMOTO A BRUSEL•LES: 10.000 en un restaurant [al cambrer li ha agafat un cobriment quan li hem demanat si podíem ajuntar les taules] i cadascú paga la seva part, és clar, a la catalana!

LA CANÇÓ
- Montilla estranyament vestit, com de raper? Tot per acostar-se als joves i pillar el vot dels 16 anys. Així que ell, Herrera i Saura versionen la canço de l’any I gotta feelin’
Que els vots s’enfilin
que ens votin els nois de 16 anys
què passa tu?
si et quedes quiet
vindran a saco
els convergents
els vots dels joves
jo els vull tenir
que no us ratllin
voteu-me a mi
si em doneu tanta feina m’estresso
tindràs les descàrregues gratis
ser verd és guai
no ho hagués dit mai
escriure un lema
amb un esprai
moveu-se a tope pel tripartit
i en cas de dubte
trieu-me a mi!

DICCIONARI POLÍTIC
- Encimera: reunió important també coneguda com a “cimera“

LA NOVETAT
- Pepiño Blanco, un nou obstacle entre M. Teresa i ZP.
- Jorge Wagensberg, amb la seva banderilla. Però amb l’Espe no pot qualsevol, no...

Talleu, és bona!

http://www.tv3.cat/videos/2769230