divendres, 19 de febrer del 2010

Perles del Polònia 144 18-2-10

LES PERLES
- ZP al límit de l’abisme, provocant efectes immediats sobre l’IBEX35, p’abajo, clar. El més bo és que cada vegada que diu que prendrà alguna mesura, el marcador es dispara, p’abajo, clar.

- Extraordinari. ZP convoca eleccions d’un dia per l’altre i en el debat cara-a-cara d’urgència entre ell i Rajoy, resulta que cap dels dos vol guanyar per no haver-se de menjar el "marrón" de la crisi i demanen el vot... per l’altre!

- El Conseller d’Economia del proper Govern Laporta és, evidentment, Xavier Sala i Martín. Ell i el President Laporta fan la llista de consellers-fitxatges. Si cal, traspassant d’altres clubs, vull dir Governs, i rebuscant a la pedrera. Amnb el nou règim també han canviat una mica les cerimònies de presa de posessió, ara es fan la foto amb la samarreta (o camisa).



EL MILLOR
- La decoració de la Zarzuela, a punt per rebre els líders sindicals, amb tot de cartells del 1r de Maig sobre marcs daurats... i Marichalar embolicat per anar cap el magatzem... el Rei també s’ha "redecorat": "Hola amigos, de camarada a camarada y de asalariado a asalariado"

EL PITJOR
- L’àrea ultramegametropolitana que s’inventa l’Iceta per poder tenir un sol interlocutor a l’hora de negociar amb els alcaldes que sempre s’esvaloten (que si Vic, que si Ascó).... llàstima de carquinyolis.

LA NOVETAT
- Cándido Méndez, secretari general de la UGT... clavadet

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El debut de Michelle Obama, a la Sala Oval (no deu voler que sʼhi fiquin les becàries)

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Toni Soler&friends celebrant el 4t aniversari del Polònia! Felicitats, felicitem-nos!

LA FRASE DE LA SETMANA
- La Reina: "No sé como a Juanito se le ha ocurrido hacer una reunión con los líderes sindicales, como si no tuviéramos bastante con Letizia"

LA PICADA D’ULLET
- Molt enginyós... així és la vida. Un moment ets el jutge (Garzón) que processa Franco i a l’altre ets l’acusat que es pot trobar a Franco com a testimoni en contra seu... Per cert, al guionista que se li va ocórrer colocar-li aquestes plomes i aquell crepat al Garzón mereix un premi extra.

LʼESTÀVEM ESPERANT
- La reunió clandestina del grup conspirativa del PSC en què només es posen d’acord en el que no faran sorpresos pel President Montilla. Castells, Maragall i Tura: "holaaaa, què heu vist l’Iceta? És que l’estuic buscant per fer les llistes..." Molt bo ;) I calla, que després segueixen conspirant però es veu que no és contra el Govern... de Catalunya, sinó contra el Govern... del Polònia! Que bé, nova legislatura!

Talleu, és bona!