dissabte, 6 de febrer del 2010

Perles del Polònia 142 4-2-10

LES PERLES
- Discussions polítiques d’alçada a Reagrupament: pastilla o sabó líquid als lavabos??? Que no hi esteu d’acord? Carretero s’enfada “vosaltres el que no voleu és la independència!“ Un cop net el desaptx de “desafectes“ entra el veritable protagonista, Jan Laporta. El despatx li sembla massa petit, però a Carretero li surt la vena poètica “al pot petit hi ha la bona confitura“, i Laporta s’estova “coi, un altre que recita poesia, entre tu i el Guardiola em teniu fregit“

- El Molt Enyorat Cuní convoca Joan Herrera i Pilar Rahola per parlar del conflicte entre Israel i Palestina i, evidentment, se les tenen. Cuní els commina a posar-se a la pell de l’altre i acaben defensant la posició contrària. Molt encertat Herrera que no només acaba essent acusat de sionista sinó que imita a la perfecció la Pilar. Ara, perquè Cuní acaba emulant els Trincos? En devia tenir ganes ;)

EL MILLOR
- El “bronques“ de la denúncia ciutadana fent de George Clooney davant Déu-John Malkovich, encarnat en un Déu argentí, molt bo. I com acaba? No mor sota el piano, no, sinó atropellat, com sempre!

EL PITJOR
- Mas i Duran a La ruleta de la fortuna, incapaços de pronunciar-se a favor de la paraula “Independència“ malgrat totes les evidències. La millor, l’hostessa empàtica amb el sofriment dels concursants.

LA NOVETAT
- El Molt Honorable actor, director, president de l’Acadèmia i patriota català, Joel Joan.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Acebes a Rajoy: ˮTraigo malas noticias. Se ha descubierto una trama de corrupción en el entorno del Partido Popular. Y además han atropellado a tu perro. El Depor bajará a segunda. Tu mujer es un señor. Y según este informe médico te quedan 6 semanas de vidaˮ. Digne de La escopeta nacional.

LA PICADA D’ULLET
- Zapatero a l’esmorzar-pregària d’Obama m’ha recordat a López Vázquez en plan “que vienen las suecas“, extraordinari. I molt innovadora la pregària, també, oh i tant “Aproyaré la ley de los mandamientos que apruebe Dios“

LA CANÇÓ [Salva’m ERC, amb la Karmele Marchante]
[Karmele] Salva’m ERC
ja no hi ha el Carod.
Salva’m ERC
baixarem escons.
Salva’m ERC
[Puigcercós] Per favor, salva’m ERC

L’eslògan perfecte, segons Carod, “Puigcercós, salva’m ERC“

SURREALISTA
- Una empresa de menjar de gats de Baltimore ha registrat la paraula Catalunya amb la fórmula Cat-a-lunya, i ara sempre que algú digui “Catalunya“, ho haurà d’acompanyar de l’eslògan “el millor pel meu mixu“.

EL CAMEO
- “Montillita“, el gat del President Montilla. Ja era hora que incorporéssim un gat al Polònia!!!

DICCIONARI POLÍTIC
- Vegueries: No són botigues de vagos, sinó com províncies, però més petites i mones.

Talleu, és bona!