dissabte, 23 de gener del 2010

Perles del Polònia 140 21-1-10

LES PERLES
- Els Prínceps d’Astúries reben una herència d’un milionari MENORQUÍ (Ull, Calçada, que has dit mallorquí!). En les seves primeres declaracions el Príncep explica com va trucar a la seva dona per donar-li la notícia“ Y yo le dije, Leti, somos herederos“ i ella li va contestar “pues, claro, vaya novedad“. El destí de l’herència, el que fa tothom “tapar agujeros, claro“.

- El Conseller Nadal fa de controlador a l’aeroport i la seva primera missió és d’alt risc, un avió ha estat segrestat. Les opcions de connexió al Prat són més aviat minses, així que el Conseller li ofereix de desviar-se al nou aeroport de Lleida-Alguaire i pagar-li el rescat amb 4 milions de pomes Golden. Un crack! Ei, i el Conseller que deu estar content amb l’augment de sou ;)


- Alícia Sánchez Camacho i Miquel Iceta, quina gran parella, barallant-se per un caretll electoral... ni que els ideòlegs de les seves campanyes fossin els mateixos, ja jaa! Paco Moran i Joan Pera ja poden estar tranquils, tenen successors.



- Teresa Forcades segueix amb la seva... la prova que darrere Obama hi ha LES FARMACÈUTIQUES és que hagi impulsat la reforma sanitària perquè les jubilades s’enganxin als ansiolítics.

EL MILLOR
- Entrevista Obama-Montilla! Des del principi ja es veu que la cosa promet. Montilla: “I què, com va per aquí?". Obama:“Com el cul“. Després de compartir els seus problemes Montilla té la brillant idea d’intercanviar-se els problemes. Dit i fet, una roda de prmesa conjunta anuncia les mesures preses: a partir d’ara no es podrà circular a més de 80 km/h per entrar a Washington, esl Estats Units es dividiran en set vegueries, i a Hollywwod la meitat de les pel•lícules hauran de ser... en anglès. Pel que fa a Catalunya, Montilla anuncia que liderarà el món lliure, el Conseller Saura seà el nou cap de les tropes a Afganistan, faran un nou Estatut d’Autonomia per Irak i Montilla anuncia que li ha dit al President Lomana que tindrà un discurs més contundent amb els republicans (oju, Carod)

LA NOVETAT
- Floquet d’Hereu, la mascota de la candidatura dels Jocs Barcelona-Pirineus del 2022, ben trobat!

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Artur Mas resant a Sant Benet Duran.



ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Guerra de dossiers entre Gallardón, Rajoy i Espe... la haveu vist? He trobat a faltar Mortadelo y Filemón.

LA FRASE DE LA SETMANA
- Conseller Baltasar: “Si quan t’equivoques no saps que t’estàs equivocant, no és una equivocació, és dir la veritat, perquè no sabies que no era veritat“ Està clar, no?

SURREALISTA
- Miquel Calçada al Iemen. Es fa tan amic de l’Omar Mohamed (abans de convertir-se a l’Islam anomenat Oriol Puigdellívol, de Reus) que no li fa res emportar-se una bossa pels seus amics cap a Barcelona, ja sabeu, d’aquelles plenes de cables i que fan un sorollet tipus tic-tac i que, segons com, tenen la mania d’explotar en ple vol...

Talleu, és bona!