diumenge, 25 d’octubre del 2009

Perles del Polònia 129 22-10-09

EL MILLOR
- Gran líder. Són extraordinaris els personatges. En aquest capítol, hem vist la primera prova, una petalada general: des de lʼarribada del paquet sospitós interceptat per Kin Jong Il, amb una forma inequívoca de bicicleta, a Sarkozy que ja es veu en el Tour, i la Gran Gran Kirchner, no es cierto?

EL PITJOR
- Lʼalerta sanitària que declara Cuní després que la Consellera Geli estornudi al plató [no per culpa de la grip A, sinó de lʼaire condicionat que està a 6 graus]. Ha de dimitir la Consellera per negar la realitat? Matins punt sí. Matins punt també.

LA CANÇÓ [Pacienciaaaaaa, vull dir, Valenciaaaaa]
[Camps] Pacienciaaaaaa
Tu tranquilo, sé paciente
que todo se arreglará.
Pacienciaaaaaa
que en Valencia aunque me hunda
no me dejan de votar.
Pacienciaaaaaa
que con suerte en un año
nos reiremos un montón.
Recuerdaaaaaaa
que le debes a Valencia
tu futuro y tu sillón.
[Rajoy] Valenciaaaaaa
no me toques más los huevos
que me voy a cabrear.
[Camps] Pacienciaaaaaa
tu ahora dime que más quieres
que yo te lo voy a dar.
[Rajoy] Cabezaaaaaaas
[Camps] ya te he dado la de Costa
no sé qué me pides más.
[Rajoy] Limpiezaaaaaa
[Camps] pero andate con ojo
que en Génova queda mucha mugre por limpiar.

LA IMATGE DE LA SETMANA
- La imatge del Tripartit: Joan Herrera sʼestà tornant invisible! Quan Montilla el veu exclama "Mare de Déu dʼHiznájar!". Clar que el mateix Montilla també té problemes... sʼestà tornant gris! I el Puigcercós, ja lʼheu vist al Puigmal "marcant paquet"??

LA NOVETAT
- Miguel Ángel Moratinos, vist i no vist, mort en acte de servei per Jack Sparrow, de les forces especials espanyoles contra la pirateria marítima.

- Fèlix Millet, saquejant el seu propi advocat.

- Cristina Fernández de Kirchner "hablando por los codos", la nova concursant de Gran líder.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Ho haveu vist el nou cotxe del President Benach? És un parrander!!! [no patiu, broma només per iniciats] però en comptes 4 cavalls, a aquest parrander el tiren uns rens tunejats de catalans.

LA FRASE DE LA SETMANA
- Soler li diu a Rajoy que això de la Nebrera és molt fort i ell, enfotent-seʼn: "Molt foooort, molt fooort, aquí todo lo encontráis molt foooort". Doncs jo més aviat trobo que ja no trobem res "molt fooooort"

MALAGUANYAT
- El capítol "Fèlix Millet, a la presó"... es veu que ja no el donaran per TV3, vaja que de fet es veu que no hi anirà a la presó...

LA VENJANÇA
- Toni Soler: "Un respecte, senyora, que aquest programa té un Ondas". Cristina Fernández de Kirchner: "Sí, y también lo tiene Jorge Javier Vázquez, no es cierto?"

Talleu, és bona!