diumenge, 28 de juny del 2009

Perles del Polònia 120 25-6-09

LES PERLES
- El Govern es prepara per anunciar lʼacord de finançament. El President Montilla diu que necessitem algú que doni una mala notícia pensant-se que és una bona notícia, així que el candidat idoni és... Sauraaaaaa. Només ell és capaç de dir "Aquesta xifra és una merda, però és la nostra merda, i la defensarem davant de qui calgui!"

- El videoclip de Nikeontilla: "Som cada gol que ens marquen... som la precisió (sobretot amb les pilotes de goma), som els culpables que la gent no vagi a votar". Val la pena veureʼl sencer: http://www.tv3.cat/videos/1335759

- Joan Saura vol millorar la imatge dels mossos amb una campanya de Pel·lis de Polis, per demostrar que són polis com els altres.... Tot sobre el meu mosso, La vida secreta dels mossos, i Mos! Sos!.

EL MILLOR



- Rajoy passa un cap de setmana en una llar de Badalona per conèixer millor els catalans: el pare fuig dʼestudi i diu que seʼn va a la mesquita, la mare diu que seʼn va a la biblioteca perquè li toca netejar-la, el fill gran "treballa en botiga" [com a lʼAuca del Sr. Steve, segons Rajoy]. Però passem a taula, on.... lʼescudella i carn dʼolla que ell espera és, en realitat, un cous-cous. I on tampoc li serveixen crema catalana de postre ni Coca de Sant Joan "Nosaltres no droga, Coran no permite". I pel que fa al finançament... "el pitjor és la guàrdia urbana, perquè quan vaig a vendre llaunes a la Rambla se mʼemporten tot el finançament". Pobre Rajoy, està ben despistat: "Soraya, estos catalanes son muy raros, no se parecen a Alejo ni a Alicia, yo creo que Catalunya... es una nación!"

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Oriol Pujol (pelín incòmode) es reuneix amb dos membres (sic) de Convergais: "Ah, sou vosaltres, perdoneu, és que com que aneu vestits de persones normals no us havia conegut". Artur Mas la pífia igual però és que se mʼha vestit de nen de lʼArena! [La broma del col·lectiu/cul actiu us les mʼestalvio] La gran aportació del duet dirigent és la versió "Som Convergais" dels Village People.

LA PICADA D’ULLET

- Screenplay by: Mike Yceta. I el personatge, quan??

SURREALISTA
- Lectures dʼestiu: Empar Moliner insta a redescobrir els clàssics italians: Negroni, Martini, Limoncello

KA FORT
- La lluita per apuntar-se la medalla de la dessalinitzadora del Prat. Montilla la vol inaugurar, però Pujol la revindica com a part del Pacte del Majestic, Gonzélez com a fruit de la gestió de Josep Borrell, Franco gràcies a la seva política pantanil, el President Macià i fins Jaume I el Conqueridor!!!

LA NOVETAT
- Felipe González, reivindicator.

- Francesc Mauri, necessita millorar, però té moltes possibilitats.



LA FRASE DE LA SETMANA
- Marina Geli: "Catalans, la xifra del finançament no mata, però el que no mata engreixa"

EL CAMEO
- La mosca de lʼObama. Pobreeeta.

MALA LLET
- El President Montilla ens adverteix de les bondats que la sentència del Constitucional surti a lʼagost. Va un i li diu a un altre: "Ja saps que no som una nació? I lʼaltre li respon, a mi què mʼexpliques, mʼha picat una medusa!"

Talleu, és bona!