dijous, 11 de juny del 2009

Perles del Polònia 118 11-6-09

LES PERLES
- El PP celebra el triomf electoral de les europees a Canaletes. Rajoy, Sánchez-Camacho i Acebes hi posen voluntat però... i les masses, on són les masses?

- [Recreació fictícia per a la publicitat] Escena de diumenge en un col·legi electoral, més aviat avorridot esperant clients. El primer que entra, les 19h tocades, en realitat es confonia i buscava als de Càritas... però la Presidenta de la mesa no pensa deixar-lo escapar sense votar...

- Gran idea canviar les pilotes de goma dels Mossos per pilotes... de platja.

- Extraordinari el gag dels reis volant en low-cost from Mallorca (amb les ensaïmades, la corona, les maletes que no hi caben "en los compartimentos superiores", la cua del lavabo i despressorització de la cabina perquè el rei i el príncep volen fer un sin-pa (no tenen diners per pagar lʼhorrible suc de taronja) que es transforma en un sin-paracaigudes ;)

EL MILLOR
- El tripartit al comandament de lʼEnterprise: el tinent Saura, el capità Montilla i, és clar, SpokCarod! El cervell és ZP [comorrr?] i lʼamenaça exterior un immens meteorit... el capità Saura desobeeix les ordres dʼactivar lʼhiperespai per no sobrepassar els 80 km de velocitat màxima i buuuuuuum!

EL PITJOR
- ZP, De la Vega i Chacón basteixen un mur de temes tabú que ho tapen tot: lʼavortament als 16, lʼadolescència, les filles de ZP, lʼesglésia, les enquestes...

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Benach al despatx de Puigcercós com si fos un gegant (la seva gavardina amaga en Carod). Li volen robar l'interessant dossier "Estratègia per fer-me petar en Carod i en Benach". Els lladres són descoberts i Puigcercós sospira "Què llarg que se mʼestà fotent tot això!" I a nosaltres, i a nosaltres.

LA PICADA D’ULLET
- El President Montilla emula a Tomàs Molina. Jo us ho explicaria però... això serà després!

SURREALISTA
- Maleni fitxada per Obama per fer un Coast-to-Coast amb alta velocitat. Molt monus tots amb les armilles grogues, els esvorancs, els retards, la planificació (fem primer el dʼAlaska?). No he pillat allò de la Beyoncé.

KA FORT
- El President Montilla encara té problemes per recordar el nom de la Maria Badia.

Talleu, és bona!