dissabte, 6 de juny del 2009

Perles del Polònia 117 4-6-09

LES PERLES
- Montilla sʼho fa amb lʼAlícia Sánchez-Camacho per fer la pinça a CiU, però... truquen al timbre i és Oriol Pujol, així que lʼAlícia cap al lavabo! Montilla sʼho fa amb lʼOriol i li agrada, així que Montilla el tempta "si visquessis amb mi a la Generalitat no ens caldrien els dʼERC", però... truquen al timbre i és Carod, així que lʼOriol cap al lavabo! Amb lʼAlícia, i amb el Saura que ja hi era, amagat darrere la cortina de la dutxa... Carod sʼafegeix també a la reunió, i la pregunta és, si tots els líders eren al lavabo [tipus camarot dels Germans Marx], qui trucava ara a la porta?

- Oriol Pujol, Artur Mas, David Madí i Ramon Tremosa... tots parlen igualet igualet, tu! El Duran marca distàncies, fins que... veiem que la seva secretària és un clon seu! es veu que la cosa va per partits, no per coalicions.

- No hi ha res a fer, mʼencanta el Justo Molinero polac i el seu domini dels volums i les publicitats radiofòniques... ara silencia a la dona perquè no li doni la tabarra.

EL MILLOR
- El tràiler imaginari de Batman a Barcelona. El timen amb el cafè, amb el Batmòvil, amb les bicis, amb el soterrani de lloguer per instal·lar-hi la Batcova, amb les clàssiques onomatopeies a color!! [ei, però hi falta la meva preferida, Kapow!]

EL PITJOR
- Lʼaniversari del Miquelet Chacón a un Chiquipark i tota la JUJEM que li explica el conte dels tres porquets afgans als quals els queia a sobre un míssil!

SOM UNA CLONACIÓ
- Celestino Corbacho, molt institucional.

LA FRASE DE LA SETMANA
- De la mateixa manera que lʼhàbit no fa al monjo, els tratjes no fan el corrupte.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El duel final: Espe i Rajoy pistoles en mà a lʼOK Corral. Però la guerra és desigual, és clar, i al bàndol Espe hi ha molts més pistolers (Zaplana, Acebes, Aznar, Rouco...). Sirera sʼofereix a interceptar la bala tipus guardaespatlles però Espe encara vol negociar "ríndete y te haré diputado". Però a Mariano encara li queda honor patri: ˮSeguiré el ejemplo de los héroes del 2 de mayo."

LA NOVETAT
- Vidal-Quadras i la seva herència familiar... Millor cenyir-nos a les caretes.


- El micromolina, lʼajudant del minimolina... no hi veig lʼ"adelantu"



Talleu, és bona!