dissabte, 2 de maig del 2009

Perles del Polònia 112 30-4-09

LES PERLES
- Tots els camins duen... a la Casa Gran del Catalanisme? Ja siguis Carretero o Piqué, en Mas tʼobre les portes. La política fa estranys companys de viatge. Mas: "Carretero, tu no ets alcalde de Puigcerdà, doncs en Piqué té casa a la Cerdanya, ja està!"

- Pilar Rahola amb doble personalitat, des de TV3 critica Telecinco però si a Telecinco fa dies que no la conviden li sap greu. Bé, més que doble personalitat caldria parlar de 2 raholes. La de La Noria i la dʼEls Matins, la botiflera i la pambtomaca. Quina serà la de debò? Per Cuní, Catalunya és massa petita per 2 raholes.

EL MILLOR
- Els Sarkozy visiten la Zarzuela. Sʼestan fent les ganes a sobre, així que arriben massa aviat i enganxen al rei al lavabo i a la reina en bata. La Carla queda entusiasmada amb lʼabillament reial: "prêt-à-porter? No, de estar-por-cas. Très campechane". Els Sarkozy, quina troballa. Per quan en Berlusconi i les seves misses?

EL PITJOR
- Voleu dir que al Monegal no se liʼn va massa lʼolla? Enganxar amb cola el Pepitu per demostrar que està "enganxat" a El chalao ese de la Casa Blanca...

LA NOVETAT
- Manuel Chaves, el que serveix el "café para todos"

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El Papa a l'estadi els Yankees de NY, i això que carregar-se l'esperit sant amb un cop de bat de bèisbol té la seva conya.

LA FRASE DE LA SETMANA
- Carretero: "Però jo sóc independentista!". Mas: "Sí, i jo també després de dos chupitos"

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA (del trànsit, per allò del pont)
- Retenció, retenció, retenció... de líquids!

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Carod, víctima de "La llegenda del president penjat"

SOM UNA CLONACIÓ
- Raquel Sans, enrotllada
SURREALISTA
- El licor rosa que Salgado i Chaves li donen a Castells [llegeixiʼs Cástels] perquè ho vegi tot de color de rosa, es veu que és un bany dʼirrealitat.

KA FORT
- President Montilla: "Demà és el dia que els sindicats es manifesten, rotllo espiritisme, i no és estrany, perquè hi ha qui diu que els sindicats estan morts"


LA CANÇÓ (versió Casal Rock de Highway to hell)
[Jordi Pujol] Manant, sí
Manant molt
23 anys manegant-ho tot
[Pasqual Maragall] Manant, sí
Manant poc
El Zapatero em va fotre el lloc
[JP] I el PSC
[PM] I CiU també
[JP, PM] Sʼhan oblidat que som els millors
[PM] Més que Macià
[JP] Més que Companys
[JP, PM] A Tarradellas nʼhi traiem un tros
[JP] Jo vaig ser un graaaaan President
[PM] Jo més que tu.
[JP, PM] Graaaaan President
[JP] Jo més que tu.
[JP, PM] Graaaaan President
[JP] Bé, millors que Montilla, sí, oi?

EL CAMEO
- Marc Parrot [de la Peña, segons Maragall] ha trobat dos candidats més pel seu grup del Casal Rock: Pasqual Maragall, amb els seu hit "All you need is love" i Jordi Pujol recuperant el clàssic "No ve dʼun pam, no ve dʼun pam"

Talleu, és bona!