diumenge, 26 d’abril de 2009

Perles del Polònia 111 23-4-09


LES PERLES
- Puigcercós en un bucle, no pot deixar de veure el video de Carod pronunciant les famoses paraules "avalo la candidatura de Joan Puigcercós a la presidència de la Generalitat", diu que és millor que El ala oeste de la Casa Blanca, House i el Bocamoll junts!... serà un regalat enverinat de Carod perquè el que se la foti sigui Puigcercós i no ell?

- De la Vega ha trobat una altra rival en la disputa pels favors de Zapatero, la ministra Salgado, a qui ZP encomana la negociació del finançament amb Montilla: "El plan A es convencerle, el plan B es obligarle"... i tant que sí! Aprofitant que per Sant Jordi tothom signa sense mirar-sʼhi gaire, la ministra fa signar al President un document pel finançament per, literalment "cuatro duros", en comptes dels 2500 que li demanava ell. Però sʼacaba aquí el gag? No! Montilla també té una carta amagada, el boli que ha fet servir era de tinta invisible "comprada en los chinos de Cornellà"

- Sarkozy i Zapatero dirimeixen diferències (dʼalçada) al carrer en presència de Carla Bruni i de Toni Soler que sʼofereix a cuidar dʼella si li passava res a Sarko ;)

- Mas i Duran visiten el laboratori de fabricar militants de CiU: Atenció, CiU no treballa per altres partits (va pel Guardans)

EL MILLOR
- Missatge del President: "Avui és Sant Jordi, i aquests són dies de llibres i roses. De roses, perquè no paren de venir ministres socialistes a Barcelona, i de llibres, perquè no paren dʼexplicar-me cuentus"

EL PITJOR
- Afers exteriors: Miquel Calçada visita amb Joan Clos el Gran Basar dʼIstanbul i, naturalment, el timen (a Clos, és clar)

LA NOVETAT
- Antonio Gala signant llibres amb la Maruja Torres: "Nos conocemos de cuando yo iba al parvulario y tu ya hacías segundo de BUP".

- El ministre Blanco. A la gallega.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Els mètodes expeditius del President Bono, amb un cop de timó, obre la trapa al peu de l'estrada i fiuuuu, en Joan Ridao cap els cocodrils per haver parlat en "lengua vernácula"

LA FRASE DE LA SETMANA
- Toni Soler a Carod: "No es moqui amb la senyera, home!"

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Mʼho sembla a mi o cada cop li posen americanes més petites?

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Ridao vestit de faralaes (no em pregunteu perquè, era una mica enrevessat)

POLONEWS
- Ramon Pellicer: Davant la incertesa per lʼadjudicació de lʼAdui "Q-3" a Martorell, els treballadors de SEAT diuen que els únics "cu-tres" són els directius de Volkswagen.

- Ramon Pellicer: El polític més venut per Sant Jordi no han estat les memòries de Pujol o Maragall sinó... Ignasi Guardans.

Talleu, és bona!