dissabte, 21 de febrer del 2009

Perles del Polònia 104 19-2-09

Sembrats, sembrats!

LES PERLES
- El comandament a distància del President. És genial. Qui no lʼhauria volgut en més dʼuna reunió? Et permet abaixar el volum o silenciar els assistents, canviar-los lʼidioma al menú dʼopcions, "Ma quella merda de normalizazione linguistica è questa!"



- Rajoy convidat dʼaquesta infàmia televisiva que és La caja ha dʼenfrontar-se a les seves pors: els helicòpters, Espe, Rouco, Correa, el bigotes... I qui lʼhi ha portat? Acebes, que diu que sense valentia no es va enlloc... i menys a la Moncloa.


- Els marcians també sʼapunten a la campanya "encomana el català". Ja han après a dir: "Bon dia", "Messi és collonut" i "No es mogui o elimino el seu planeta".

- Manifestació de models intel·ligents "Ens tracten com al cool!"

EL MILLOR
- El making off del discurs del rei el 23F: De preses falses nʼhi va haver unes quantes, sembla... "La carona no puede torear"... "La Corona no puede tolerar"... però finalment arriba a "mantener el orden constitucional dentro de la legislación vigente." Ovació! "Bien, Majestad, ya hemos acabado". "No, no, ahora grabamos el otro, por si las moscas".


EL PITJOR
- Ibarretxe diu que les eleccions basques són avorrides (serà que no té problemes, el tio!), així que porta a lʼArguiñano per distreure el personal... "Bueno lehendakari, me coge el cebollino y me lo corta bien fino". La veritat és que no he pogut evitar riure... el Latre és molt Latre, i lʼArguiñano també.


ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Clos apareix cremat al despatx de Chacón. Són els efectes colaterals de la seva dislèxia. Allà on em Manual del Candidat diu "abraçar" nens, el molt bèstia ha entès "abrasar" nens, amb llançaflames i tot. I també s'ha emportat un pensionista de records de la seva visita a una residència d'avis, en comptes de deixar un bon record de la seva visita.

LA NOVETAT
- Michelle Obama, a la Sala Oval (no deu voler que sʼhi fiquin les becàries)

- Correa, Agag i Aznar (Ana), al casament més famós de la història espanyola recent, i de la justícia espanyola recent. "Me presentas a tu suegro?"

- El Dr. House forma part del dispositiu especial de la Consellera Geli per atendre el previsible infart que tindrà Carod després de donar suport públicament a la candidatura de Madrid 2016.

DICCIONARI POLÍTIC
- Zàpping política: "fer la gara gara ara al tripartit, ara a Convergència", Toni Soler.
- Dobla-txe: subtitulat de TV3 a València, Raquel Sans.

SURREALISTA (no el gag, sinó el fet en si)
- Camps i Barberá (amb accent tancat, sí) necessiten traducció simultània per atendre els periodistes catalans....

LA PICADA D’ULLET
- Puigcercós: "Ei, que jo només miro TV3, eh! Bé, a vegades també el 33, però només els esports, perquè quan parlen de llibres i cultura no sʼentén una fava". Nem bé.

SOM UNA CLONACIÓ
- Molina vs. Molina. Valent i honest en reconèixer que no li agrada que lʼimitin. Tiritotiiii, to te toooo.

MALA LLET
- Mas és el propietari del bar en què viu un usuari de la tarifa "política plana de Montistar". Sʼhi ha instal·lat fa dos anys i no hi ha manera de treureʼl, jua jua.

Talleu, és bona!