diumenge, 25 de gener del 2009

Perles del Polònia 100 22-1-09

Celebrem la Perla núm. 100 !!!










LES PERLES
- Puigcercós desesperat intentant trobar la manera de treure pit i aplanar el terreny cap a la seva candidatura. Ridao li va tallant les ales: això no ho podem fer, això tampoc... "I si fem alguna imbecilitat dʼaquelles nostres per cridar lʼatenció?". "Això tampoc ho podem fer, ara se nʼencarrega el Saura" Nooooooooo

- LʼHora del Lector. El llibre de la setmanaa és el Catàleg dʼIkea, comentat per Pere Gimferrer i Quim Monzó... Härfäors!!!!



EL MILLOR
- [Re]lectura de l'Antic Testament segons Pujol: En aquells dies el poble dʼIsrael estava governat per Moisès, que era president des de feia 23 anys i per portar el seu poble fins a la terra promesa Moisès havia de travessar el cinturó roig de lʼÀrea metropolitana... vull dir el Mar Roig... i per obrir-lo va necessitar la força... de la tos! Després va pujar al Canigó... o al Sinaí, no ho recordo bé, i es va trobar amb Déu. "Moisèeeeeees" –cridà la veu–. "Vostè és Déu oi?" –respongué Moisès– "aquell que va crear lʼEva, la de Can Paradís, oi? aquella que menjava pomes amb la serp i tal... i què tal? com està lʼAdam? I les costelles?". "Callate, Moisès, que quiero darte las tablas de la ley y los 30 mandamientos" [recordeu que Déu, a Polònia, és argentí, com el Messi-es]. I direu, 30? És que Moisès/Pujol retalla els que "no toquen" i els deixa en 10. ... I llavors Déu es va enfadar i ens va enviar les plagues: la de llagostes, la de dissenyadors i la de socialistes!


EL PITJOR
- Premi desert [és per celebrar el centenari ;)]

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Duran intenta aconseguir un cara-a-cara a la tele, però no cola. O sí? Que no l'heu vista amb perruca rossa, pits a l'alçada del coll i un impossible body rosa fent-se passar per la maquilladora de ZP?

LA PICADA D’ULLET
- Molina des dʼOrdino: "jo sóc molt de la cunya"


POLONEWS
- Polonews presenta en exclusiva les noves campanyes de busos. Primer, la del Govern "Probablement CiU no existeix. No et preocupis i disfruta del tripartit". Després, la de lʼEspanyol "Probablement lʼentrenador idea del lʼEspanyol no existeix. No et preocupis i disfruta del Barça" i per últim la de lʼAssociació dʼHomes Precoços "Probablement lʼorgasme simultani no existeix. No et preocupis i disfruta del teu"

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Fred, pluja, neu, un mico amb un plàtan, núvol!

LA NOVETAT
- Antoni Castells, amb perfil propi


LA IMATGE DE LA SETMANA
- Estic bé, President!


MALA LLET
- Acebes a un míting del PP basc encvaputxat i disparant trets a lʼaire perquè, segons ell, sʼha vestit amb el "traje típico vasco"... noiiiiiiis!!!!

MALAGUANYAT
- El despatx del ministre Corbacho amb les menús a la pissarra i un gag desaprofitat sobre la crisi que afecta la retallada dʼactors... la crisi, la crisi

Talleu, és bona!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo del perfil propi (i canvi d'actor?) del Castells no ho he entès: ¿perquè l'han canviat si el que hi havia s'hi assemblava tant que fins i tot el van confondre amb l'autèntic en una foto d'un diari "serio"?
Sort del Molina perque aquesta temporada es fluixota fluixota.