dissabte, 17 de gener del 2009

Perles del Polònia 99 15-1-09











LES PERLES
- Acebes al seu videoclub dʼÀvila "Los bingueros": DVDs?, no tenemos señora, que esto es un videoclub, qué de pueblo son en Ávila...

- Gran frase de Maleni: "Coño, como nieva, no?"


- La pregunta del dia de Cuní: "Creieu que Obama és bo o superbò?"

- Rahola respon a Cuní sobre la crisi de Gaza: "Crisi, quina crisi? ... de qualsevol cosa en diuen arrasar!"

- Montilla celebra el seu aniversari: "El 15 de gener vaig néixer jo, però també gent emprenedora i carismàtica com Martin Burger King

EL MILLOR
- Montilla sʼavança als esdeveniments i demana a tothom en què voldrà gastar-se els diners del finançament quan arribin... dʼuna vegada: Geli vol diners pels hospitals, els investigadors, i teles amb monedes; Mas li demana a Montilla la seva cadira i altres coses de mal gust; Soler un plató més gran, un cotxe més gran i una p... més gran [Montilla replica: Soler, que la cirurgia estètica no entra a lʼEstatut!]; i Carod diu que està tan nerviós que ho vol tot.



EL PITJOR
- La Ministra Chacón i el seu vestit Ruiz de la Prada en visita oficial a lʼAfganistan. El que mʼha encantat és la recuperació del gag real de lʼexministre Bono: "Viva Honduras"

SURREALISTA (tirant a divertidot)


- Monzó a Nova York, enviat especial de TV3 per retransmetre la presa de possessió dʼObama que, evidentment, és a Washington [pronunciiʼs Washingten]. Per el seu gran interès, transcrivim íntegrament el discurs dʼObama i la seva traducció al català (amontillat, això sí)

American people, the world is living a hard time.
We need leaders amb carisma
who doesnʼt let de doves fly
Nogensless.
Itʼs time for facts, not words.
Fax, not words.
Cabories!
The most adhuc for us
is touch with the feet at the floor.
Itʼs a chist [ensenya una flor]
More than ver we must say
Yes, we can lu-flu-xus-linx-flai!


Americans, el món viu temps difícils.
Necessitem líders amb carisma
que no facin volar coloms.
Nogensmenys.
És de temps de fets, no paraules.
Fets, no paraules.
Cabòries!
El més àdhuc per nosaltres
és tocar de peus a terra.
Més que mai hem de dir
Sí, podem lu-flu-xus-linx-flai!

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- ERC busca empresaris models (modèlics?) més que res per pillar pasta per la campanya. Ara, que el tio etiqueti en castellà i demani la retirada del programa d’un munt de mesures porta a Carod i Puigcercós a canviar el nom del partit per Empreses Rendibles de Catalunya. Com que l’empresari afluixa, se n’acomiaden amb un sentit “Adéu-siau, gracias, gracias”

LA PICADA D’ULLET
- La trobada/topada entre dues estrelles del Polònia: Acebes i Molina.

KA FORT
- Losantos ataca Zapatero amb una sabata, després amb una altra, i com que falla amb totes dues li llença el seu propi cap.. agh. El que té tela és el Montilla, que es pensa que la cosa va al revés, que és ell qui ha de llençar les sabates als periodistes... que fooooort .

POLONEWS
- Pellicer: Ja circulen per Barcelona els dos autobusos "ateus". Sans: Tots els autobusos són ateus, Ramon, en hora punta no hi cap ni Déu. Lʼúnica diferència amb els altres autobusos és que en aquests no sʼaccepta la targeta T-10 sinó la targeta T-10noexisteix.

LA CANÇÓ (Me gusta la gasoliiiiiiiina)
Canten: els tècnics del Servei Català de Trànsit amb pinta de Profesor Chiflado mentre decideixen, amb un bingo, quina ha de ser la velocitat màxima a lʼautovia de Castelldefels.


Talleu, és bona!