dijous, 4 de desembre del 2008

Perles del Polònia 95 4-12-08

LES PERLES
- Assemblea universitària: nous problemes amb vells lemes: "Tots sabem que això de Bolonya és pel petroli". Mas i Duran hi apareixen infiltrats de hippies trasnotxats per... fer caure el Govern tripartit, és clar.

- "Coi dʼambaixades", s'exclama Carod, enterrat en vida per en Puigcercós. Carod surt de la tomba tipus Thriller per protagonitzar [avui va de pel·lícules] Kill Putxi amb una megacatana amb la qual no acaba dʼatinar però no sé com li ha deixat la veu pelín aflautada.

- Maleni enfadada [prenyada, en diu ella] amb Toni Soler perquè no surt al pugrama: "cuando lah cosah van bien, no decí ná".

EL PITJOR
- Don Pedro J. i Don Federico. Deliren tots dos. I el Pedro J. sempre vomita... què desagradable.

EL MILLOR
- Espe disfressada dʼOliva Newton-John a Grease, és mereixedora dʼun Oscar per la seva actuació. En el discurs dʼacceptació explica: "He conducido hasta el aeropuerto con una mano porque con la otra me estaba poniendo los calcetines." Molt millor en Guardans, on vas a parar.


SURREALISTA (tirant a dolentot)
- Montilla al Japó sʼemporta dʼintèrpret al Doraemon, canʼt believe!!!! La frase és clara i catalana: "La crisi, la crisi, sempre la mateixa cabòria!... si no arribem a un acord faré tancar tots els restaurants xinos de Barcelona".

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El Rei trucant a Peñafiel per reconciliar-se i demanar-li que l’ajudi a haver-se-les amb els advocats de Marichalar que reclama part del Patrimoni Nacional: osssea, Mallorca i una part d’Eivissa per viure “el ritmo de la noche”. El Rei no està per la labor: “y dónde iré yo de vacaciones, a Marina d’Or?”

LA PICADA D’ULLET
- El President Montilla sʼha empescat que els catalans comprem loteria, amb la xifra que ell i en Mas demanen pel finançament. [Per si de cas, dic jo.]

KA FORT
- Aznar dʼhostessa en un vol dʼhorror a Guantánamo "torturant" els passatgers amb les batalletes del seu mandat.

POLONEWS
- Rouco Varela: "Hem perdut la batalla, però vam guanyar la guerra"
- Espe participirà als propers Jocs Olímpics, a proposta del COE després de veure-la córrer a Bombai.
- El Govern valencià tanca els repetidors de TV3, el Govern valencià tanca els repetidors de TV3, el Govern valencià tanca els repetidors de TV3, el Govern valencià tanca els repetidors de TV3...

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Plou, plou, plou, plou, plou, plou, homeeee.

Talleu, és bona!