dissabte, 29 de novembre de 2008

Perles del Polònia 94 27-11-08

LES PERLES
- Losantos denuncia una nova aliança entre Carod i ETA. Com es diu el dirigent dʼETA detingut? Txeroki. I en quin cotxe sʼha vist en Carod el cap de setmana? Un Gran Cherokee (ETA, pero más). Pues ya le tienes!

EL PITJOR
- doncs mira, avui no.

EL MILLOR
- Els polítics de casa nostra assisteixen a lʼestrena de "Lʼestranya parella", amb Paco Mas i Joan Duran. A lʼescena final, barallats com sempre, van a lʼadvocat a preparar el divorci. Peròoooooo el problema és repartir-se els béns, com la casa gran del catalanisme. El problema amb lʼOriol Pujol és que cap dels dos seʼl vol quedar! Reaccions a peu de micro: Marina Geli, decebuda, perquè lʼargument és el de sempre; Joan Herrera [sortint del teatre amb la bici], també, però ell ho troba entranyable, és clar.SURREALISTA (tirant a dolentot)
- Joan Herrera dient que ell no és el ˮdelfíˮ de Saura però que sí que sap parlar lʼidioma dels dofins. I aprofita lʼavinentesa per counicar-los en dofinès que ha estat escollit secretari general del partit.ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Pujol entra d’estranquis a Palau amb les contrasenyes de quan ell governava i amb un gràcil joc de peus sardanístic per dribla les proteccions. Un cop al despatx del President.... aquest el sorprèn quan anava a fer unes trucadetes gratis (diu que té un o dos fills a Sudamèrica i que la cosa li costa una pasta). En el fragor de la conversa, un altre intrús, Maragall, que ve a robar folis... el que deia, surrealista.

LA PICADA D’ULLET
- El retorn del President Maragall per promocionar la seva Oda inacabada. Ja ja i fent revenda dʼentrades per la presentació al Palau, ja ja.LA CANÇÓ (de la 2a dona més influent dʼEuropa)
[Chacón] Jo sabia que això havia de passar
Vaig llançada cap a lʼèxit, està clar
Mireu-me bé,
sóc la Ministra
més txupiguai
dʼaquest Govern.
No era ningú
fa quatre dies
[ZP i de la Vega] ¡Lo que hay que ver!
¡Lo que hay que ver!
[Tots] Carme Carme Carme Carme Carme Chacón
[Chacón] Sóc la millor
[De la Vega] ¡Vaya bombón!
[Chacón] Ho diuen les enquestes
i el New York Times!
[ZP] Però al CIS
no os lo creáis.
De Ministra embarazada quedó bien,
con el uniforme y el pelo Pantene
[De la Vega] Se le han subido los humos
y nos querrá jubilar.
[ZP] ¡Menos mal que es catalana!
[Chacón] Però els generals
ja mʼho han perdonat!
[Tots] Carme Carme Carme Carme Carme Chacón
[Chacón] Sóc la millor
Sóc la millor
[ZP] Para de una... vez
de chulear
[Chacón] Sóc la millor
Sóc la millor

KA FORT
- Lʼúltima del crack dels pactes (Joan Saura): un matrimoni de conveniència amb una noia equatoriana, a canvi del postre del dinar (dʼavió!).... canʼt belieeeeve!

POLONEWS
- Raquel Sans: "El Congrés dʼIniciativa sʼha clausurat sense que sʼhagin hagut de lamentar danys personals"


- Raquel Sans: "Televisió de Catalunya i Mònica Teribas desmenteixen que la Marató dʼenguany estigui dedicada a lʼEspanyol"

LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Sol, solet [vineʼm a veure], sol, solet [vineʼm a veure que tinc...], fred!

LA IMATGE DE LA SETMANA - EL CAMEO

Tripartit oficial fent el pas de lʼEquador:


Tripartit substitut segons normativa Fets, no paraules:LA IMATGE DE LA SETMANA - LA NOVETAT
- Torrrna la nostra Pilar Rahola de ros, per intentar convèncer Josep Cuní que entrevisti Juliàn Muñoz [haveu vist els pantalons?]MALA LLET
- LʼArtur Mas "donant un cop de mà" als lavabos del Parlament a Montilla mentre aquest parla pel mòbil amb ZP del tema del finançament [y hasta aquí puedo leer]


Talleu, és bona!