dissabte, 22 de novembre de 2008

Perles del Polònia 93 20-11-08

LES PERLES
- Joan Puigcercós arriba al casament de Montilla-Mas-Duran-ZP esbufegant "joder, és que vinc corrents des de Ripoll!"


- Tomàs Molina, crescut, intentant fotre-li el lloc al Pellicer.- Espe i Soraya [semblen noms de colobrot] porten Rajoy al matge perquè no el veuen bé. Les seves motivacions són ben diferents. Rajoy desperta amb la tècnica de la piloteta feta famosa a la pel·lícula Despertars. Llàstima que la pilotassa que li llença la Soraya el fa recaure. Ffffff.

EL PITJOR
- LʼERO del Papa. No fa gràcia ni el Papa, ni lʼERO, ni el representant de lʼObra ni re.

EL MILLOR - LA NOVETAT
- Arias Navarro en el making off de "Franco al huerto" [ha muerto].SURREALISTA (tirant a dolentot)
- El discurs de Xuan Saura a lʼAssemblea dʼICV interromput per una mani de borjamaris. Però no he entès pq... El que mʼha agradat és el sistema de votació. La pregunta és "Vots a favor de tot?" Molt més simple que la majoria dʼassemblees que es fan i es desfan, no? I després es carrega lʼedifici? De debò que no he entès res...

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Un creatiu publicitari presenta la nova campanya de publicitat del Govern a Montilla: “Això no funciona nen, esto se ha apagado, l’AVE que no arriba, tothom em vacil·la, el Montilla s’ho miraaaa... benvingut a la república bananera de Catalunya”. Al President no li acaba d’agradar “no sé, potser alguna cosa positiva, no?”. El creatiu ve preparat amb una cara B: “La Fira de Frankfurt, mira, la llei de l’habitatge, vale...” És l’spot més breu de la història. No és que s’hagi tallat, és que és així de curt.

DICCIONARI POLÍTIC
- Antenicido: Carregar-se llicències de la COPE. No nʼhauríem de dir Favor a la humanitat?LA PICADA D’ULLET
- A partir dʼara les fotos dels espectadors per en Tomàs Molina es poden enviar a moooooltbonaniiiit@frescota.cat.

Talleu, és bona!