divendres, 10 d’octubre del 2008

Perles del Polònia 88 9-10-08

El capítol dʼahir no concursa al millor de lʼany...

LES PERLES
- Cimera cara a cara ZP-Rajoy [mai millor dit]. Estan una mica incòmodes, no? Estan dʼacord en una cosa, al menys, això de les hipoteques subprime ˮes un lío del copónˮ.

- Josep Cuní, quan són les 8 i 23. La pregunta del dia és, els rentacaps de la perruqueria poden afectar la columna vertebral? La resposta és sí, absolutament.

EL PITJOR
- Teràpia de grup entre Mas, Pujol i Duran. La millor, la psicòloga comprada ;)

EL MILLOR
- El problema de la llengua definitivament solucionat, que cadascú parli com li roti: Carod (cap a dintre), Rivera i Sánchez-Camacho (clonats), Montilla (amb dos polvorons a la boca), en Mas (en pingüinès –del Pingu sʼentén–), en Maragall (parlant al revés, com la Tacirupeca)... i fins els marcians!

SURREALISTA
- Hi ha un infiltrat al Consell de Govern que es xiva a ZP dels acords. Serà el ˮcunilluˮ? No, perquè el ˮcunilluˮ està contractat pel President per espiar els consellers. Però si tots porten un micròfon a la butxaca! Sí, és clar, són els micros del programa...



KA FORT
- Carod a Mas: ˮEl Puigcercós no ha pogut venir, està aprenent a llegir i escriure."

LA NOVETAT
- Albert Boadella. Hola, soy Polaco.
- Lluís Llongueras, raro raro raro.
- Ferran Monegal... alerta!



LA PICADA D’ULLET
- La más grande (2), Esperanza Aguirre: ˮPresidir la Comunidad de Madrid no es fácil... suerte que tengo a Albert Boadella."



- La propera inauguració de lʼespermatoZOO per protegir una espècie en extinció: lʼesperma patri.

POLONEWS
- Les hipoteques han crescut tant que Artur Mas ja no pot pagar la casa gran del catalanisme.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Un debat a la Fira de Frankfurt. La presentació del moderador dóna una idea de l’altura intel·lectual del debat: “Literatura catalana: de Ramon Llull al Diari de la Isona de Ventdelplà.” Després d’un brevíssim i inútil debat sobre la “nova concepció de la textualitat narrativa” el moderador espeta: “passem a l’assumpte principal que ens ha portat fins aquí... els canapès” [No, si desencaminat del tot no va... ;)]

Talleu, és bona!

1 comentari:

Marina Raurell ha dit...

Estic fins els nassos del Monegal... ja m'havia cansat a "vacances pagades" aquest estiu, em va faltar que els possesin a la ràdio i ara al polònia. Haure de fer un "club de fans anti monegal". jaja.

De la resta de programa no vaig veure massa però em va agradar molt la imitació del tomàs molina que encara no l'havia vist.