diumenge, 13 de juliol del 2008

Perles del Polònia 82 3-07-08

Versió hiperbreu i hipertard, perdoneu perdoneu, aquests dies he estat fora, fent companyia als marcianus ;)

LES PERLES
- La Moreneta, amb una veu sospitosament semblant a la de Mas, demana que governi Convergència a canvi de la pluja que va demanar el conseller Baltasar. Aquí hi ha ˮgat encerratˮ


- Al Congrés, Ridao comença a parlar en català, però Bono lʼobliga a traduir-ho al castellà i passa el que passa: ˮNo haremos más el melocotónˮ.

- A ERC, perquè es noti qui mana.

- Bono i Raphael borratxins al lavabo de la boda dels seus fills discutint per qui paga què. Bono: ˮTe quiero mucho consuegroˮ Rapahel: ˮCásate conmigoˮ. Bono: ˮVale que yo voy de blanco, como Belén Estebanˮ Raphael: ˮEeeeel vestidoooo que lleva Beleeeeénˮ

- Els maulets desesperats perquè els seguidors de la selecció espanyola van profanar Canaletes, i Acebes és un català infiltrat que es diu Àngel Feliu, si home! Figura que ˮAmb allò de les dues línies dʼinvestigació vaig estar a punt de fer petar el partit, perquè Rajoy volia dir Al-Qaeda!" Soler vol penjar-li lʼamericana com la samarreta dels jugadors de bàsquet, però aquest cop amb ell a dintre mentre crida ˮViva España! Podemos! Santa Úrsula!"


LA NOVETAT
- Luis Aragonés, nou manager dʼERC: vamos a sudar la camiseta y tal. Aquí quien es el Raul? A quien hay que echar? Per la independència, el que calgui.

KA FORT
- El paquet de mesures excepcionals que presenta ZP per frenar la crisi, ui perdó!


EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL
Ei, quants Polònies queden? Perquè lʼaltre dia el Soler no ho sabia! Tres? Però tres comptant aquest o no? És que vull fer un viatge i seʼm tira el temps a sobre: Polinèsia o Campodrón? Quan jo era President els viatges meʼls muntava la Generalitat. I amb totes les activitats! Quan vaig anar a Israel hi havia una sessió de fotos amb corona dʼespines opcional. A Guadalajara no sabeu el Carod com va insistir perquè li fes una foto amb barret mexicà. Ara, el viatge a Perpinyà de Carod no lʼhe vist mai als catàlegs de la Generalitat, seʼl devia muntar ell, tipus low cost, però al final el cost va ser molt alt! Bé, encara nʼhaig de parlar amb el Pujol, perquè un dels dos sʼha de quedar de retén, no fos cas que la Terribas volgués fer un especial per lʼagost... Visca Catalunya!

Talleu, és bona!