dijous, 8 de maig del 2008

Perles del Polònia 74 8-05-08

LES PERLES
- ZP, moooolt relaxat: "La economía va fatal, pero el Partido Popular está todavía peor."

- La caixa d'inundar Catalunya amb els pilars hidràulics que va instal·lar la Maleni sota l'AVE deixa Catalunya: "como Amsterdam, pero a lo bestia"

- Consell d'Administració de Telefònica. Zaplana té algunes idees: la tarifa za-plana (que incorpora una hipoteca) i requalificar les cabines en miniapartaments. Sembla que no han agradat i el veiem fent l'anunci del 11811: "verás cuando se lo diga a Pizarro, se apunta en seguida."

- Pujol sr., Mas, Pujol jr. i Duran avorrits jugant al "mai, mai" i acaben pitof. El millor, que Pujol acaba jugant al Trivial amb Toni Soler i s'ho sap tot, tot, tot.

- Mani de disc-kòqueis: "No s'accepten peticions"

- Joan Ridao ataca de nou al Congrés dels Diputats. Aquest cop no hi ha cocodrils, sinó fil musical "Que viiiiva España"... vaja, doncs sí que hi havia cocodrils, altre cop.

EL MILLOR
- Mmmmmm, no.

EL PITJOR
- ZP li encomana a Corbacho la missió "d'ajudar" a un immigrant a marxar perquè està causant problemes... sí, ho heu endevinat, el candidat a marxar és Ronaldinho, i el destinatari del regal... Berlusconi, que s'entesta a dir-li Ministre Carpaccio.

SOM UNA CLONACIÓ
- Jordi Hereu, no ha somiat mai que queia la Sagrada Família.


ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El debat dels candidats. Els cinc candidats magníficament caracteritzats i moderats pel Soler. Comença Fernández Díaz (vés a saber perquè) però li passa la paraula a Trias. Soler dóna la paraula a Hereu perquè pugui replicar però... dóna la raó a Trias! Mayol, igual.... alguna cosa no va bé... Tots lloen les propostes de Trias i acaben demanant el vot per ell. La Terribas diria, i per què? Per què en realitat és una brooooooma. És una innocentada i ell hi ha caigut de 4 grapes. "Sabia que m'acabaríeu votant". Hereu el fa tocar de peus a terra: "Com vols guanyar si et deixes perdre el pèl d'aquesta manera?"

LA NOVETAT
- Silvio Berlusconi, amb el cabell molt més enrere!

LA PICADA D’ULLET
- Els marcians: "Catalunya inundada. Segur que ara ningú s'oposarà a la immersió lingüística."

LA IMATGE DE LA SETMANA
- La Maleni asseguda sobre el pobre Quim.


POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- Les dues notícies de la setmana: Acebes ha dit que marxa, i a més sembla que és veritat.
- El finançament és com Walt Disney: al principi pintava bé, i ara està congelat.
- Pep Guardiola canviarà Eto'o, Ronnie i Henry, per Miquel, Martí i Pol.

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL [+ estrella convidada]
AA [Ángel Acebes]: Qué, volvemos a hacer una guerra de cojines? Algo tendremos que hacer mientras no empieza mi programa especial. Hagámos el mongòleg.
PM i JP: Què??
AA: El mongòleg, el monólogo!
JP: I què diràs?
AA: Lo que hacéis vosotros, batallitas de viejos y eso.
PM: Jo estic molt cansat i me'n vull anar a dormir.
AA: Tranquilo, Pásqual, que lo hago yo. Catalans, deixo la Secretaria General del PP sabent que he fet una bona feina.
PM: Ja, jaaaa
AA: Silencio! Jo em quedo amb la gent important que he conegut: el senyor José Maria Aznar, el senyor Rafael (el cantante), el senyor... el gol de Señor.... gooool de Señor. Per això vull acomiadar-me de vosaltres amb un Visca Catalunya
PM: Pues visca
JP: Visca!
AA: (Entendida siempre como una región dentro del marco constitucional, claro)

Talleu, és bona!

ELS MILLORS MOMENTS D'ACEBES AL POLÒNIA (amb crespó negre inclòs)
- Acebes entrevista les candidates a secretària. L'escollida és la més sexi, i la més tonta, i a sobre catalana! Montserrat Güell de Rocamora, del Garraf, amb una àmplia experiència a la Plataforma pro-seleccions catalanes, la Plataforma Catalunya-Montenegro, i el Club de Frans d'Oleguer Presas.

- La versió Acebes-Bruce Lee de l'anunci de TV:

VO: Open your mind... free the forms... like acid boric... a one, a page, a garra adenauer... touch me the pinga, dominga... and it becooomes very big... but from loosers to the river you will be... the king of the Kentucky Fried Chicken... and now the river is the eye... the acid boric, my friend.

VOS: Obre la ment... allibera't de les formes... com l'acid bòric... l'àcid bòric serveix per tot... elimina la pudor de peus... mata insectes... però si apareix a casa.. d'un etarra i al pis d'un islamista... pot ser la bomba... sigues àcid bòric, amic.

No t'adaptis a la realitat, sigues la realitat.

- "A por ellos, oe", el crit de celebració d'Espe, Rajoy, Acebes i Zaplana en sentir Carod anunciant l'acord de govern. Brindant amb un cava valencià "rico en cemento" que els porta el cambrer-Ciutadans. "Uña, uña, uña, se hunde Cataluña, nos vamos a ahorrar más en publicidad que Sharon Stone en bragas".

- La reunió secreta de Piqué que resulta ser una reunió... trampa. Mas intenta convènce'l que al PP no hi fa res, que se'n vagi amb ell a CiU.... però resulta que Mas és en realitat Acebes disfressat! Teatre dins el teatre. Bruno Oro és una mina.

- Declaracions de Rajoy als periodistes després de l'atemptat: "Estamos gravemente preocupados, son momentos de recogimiento y reflexión". S'obre la porta de la sala de reunions i es veu a un Acebes eufòric en ple guateque: "Mariano, llama a Pedro J. y dile que ya le sacamos 3 puntos al PSOE". Rajoy no sap com sortir-se'n: "Disculpen a Ángel, está gravemente consternado.... bien, voy a por hielo, digo a por soluciones".

- Acebes al metge: "Hablemos de su tema". Acebes: "El gobierno socialista..." Metge: "No, no, de su lesión. Tendrá que operarse." Acebes: "Operarme yo? Y porqué no me opera él?"

- La judicialització de la política o la politització de la justícia. Rajoy sorprèn el secretari del jutjat però aquest es justifica: "juez, político... son matices... es que estoy substituyendo a un amigo a quien debo algunos favores". I "casualment" Acebes fa de fiscal perquè també deu alguns favors. Fiscal i jutge estan d'acord en què cal reformar el codi penal per enviar a galeres un nen de 5 anys... com no!

- La passió del PP per les manis. Tota la família Acebes té el mateix mentó fugitiu. Madame Acebes convenç Acebes que en comptes de tanta manifestació ha de deixar temps "per fer allò que més els agrada", anar a missa.... "menos manifestación y más espiritualidad"

- Rajoy, Acebes, Piqué i Zaplana en animada sobretaula. Han quedat per dinar per gravar un vídeo de comiat a una secretària que es casa i, ja se sap, l'alcohol afluixa les llengües, una cosa porta a l'altra i Acebes acaba confessant que l'autor dels atemptats de l'11-M va ser...... AL-QAEDA! Sort de Rajoy, a punt per apretar el botó "delete".

- Es reforcen les mesures de seguretat al despatx de Rajoy amb un vidre antibales. I com se'n comprova l'eficàcia? Comunicant a Acebes que ell no serà el núm. 2 sinó Gallardón.

- Rajoy té visita al despatx, el bisbe de València i la Presidenta de l’Associació de Mares d’Alumnes Catòlics. “Lo primero, quién es quién, para no meter la pata?” Rajoy vol explicar-los la seva campanya educativa “Somos España”. El bisbe porta pinganillu escoltant la COPE. Rajoy els ensenya el vídeo en què Acebes fa d’Espanya en un vídeo suposadament pedagògic. Amb Ceuta, Melilla, les Balears, Canàries... I també surt França, el Marroc.... un horror.

- Acebes confessa a Schuster: “Yo nunca dije que hubo conspiración, pero la hubo.” No cal dir res més, no??

- Acebes fent enquestes porta a porta pica al timbre: “Viva España, está el señor de la casa?” Les preguntes són delirants i les estratègies per obtenir les respostes correctes encara més. La noia es queixa i Acebes es defensa: “Manipulación? Me va a hablar a mi de manipulación...”

- Acebes li diu a Rajoy: "Tienes de visita de los candidatos provinciales." L'entusiasme de Rajoy és total: "Necesitaré una copa para soportarlo." A la pobra Dolors Nadal li demanen una Fanta i un orujo...

- Quin quartet: Rajoy, Acebes, Zaplana i Pizarro. Rajoy està enlluernat amb ell. "Angelito, a ti te costó 20 años de trayectoria política mentir con lo del 11-M y él en cuatro días ya ha sido capaz de decir aquello de Nadie ha hecho más por Catalunya que yo, y sin pestañear." A Acebes y Zaplana se'ls menja la gelosia perquè la capacitat de treball de Pizarro no té límits: "No querrás que te pase como a Chusep Piqué o a Gallardón Llorón, no?" PP, Pizarro Power! L'únic que li produeix curtcircuits és la paraula "caixa" [sí, sí, la de l'estrella]

- Rajoy busca una idea per l'eslògan de campanya. La proposta d'Acebes és subtil com ell mateix, o sigui "Rajoy, con dos cojones". L'alternativa és un brainstorming amb Espe i Nadal, que produeix un autèntic galimaties que, tanmateix acaba en el definitiu "Con cabeza y corazón"