dissabte, 26 d’abril de 2008

Perles del Polònia 72 24-04-08

LES PERLES
- Pluja d'idees de noms per al nou model de cotxe per al President de la Seat que el tenim una mica desorientat: Seat Osona amb propulsió de purins, Seat Cornellà amb mp3 d'Estopa incorporat, Seat Ronda de Dalt amb un claxon gegant, i el Seat Hernani amb motor d'explosió, aaaaalaaaa!

- Carod, Montilla i Maragall (Ernest) rebusquen en l'Estatut com si participessin en l'enyorat "El tiempo es oro". Carod: "Ja ho tinc! Article 43: En cas de pollo nuclear, la culpa serà sempre de Madrid." Oe, oe, oe oe. Però, ohhhhh no s'han llegit l'article 43-2: "però com que som un govern amic, se'ns permet a nosaltres que tranquil·litzem a la població, cágate lorito"

- Chacón amb la cúpula de l'Estat Major, que es posa als seus peus, vull dir ordres: "Sí, señor, chachi, señor." Ella s'im-posa: "Yo puedo ser igual de cafre y casposa que todos vosotros, y os lo voy a demostrar...." i va al Congrés i monta un Tejerazo davant ZP i Bono.... extraordinari!!!!

EL MILLOR
- "Que fuerte, que fuerte, esta vez yo no sabía nada!!!" És el rei Juan Carlos mirant la tele el Tejerazo de la Chacón amb la Letizia (que ja només parla en català com acabada de sortir del Digui digui). Entra el seu profe de català i és el Pujol!!!!! I la Sofia, sense parar de saludar i dir gràcies???? I acaba recitant els Setze jutges!!!! I quan ja ningú la mira diu a càmera: "Tiene cojones que con esta familia quede yo como la tonta" No tinc paraules, plego, no sé com explicar el gag, haig de penjar el video. I reclamar que xapem le web de saveacebes i n'obrim una del club de fans de la Sofi Polaca. http://www.tv3.cat/pprogrames/polonia/polSeccio.jsp?seccio=player&idint=2158&tipus=actual

EL PITJOR
- El Papa a l'estadi els Yankees de NY, i això que carregar-se l'esperit sant amb un cop de bat de bèisbol té la seva conya.

SOM UNA CLONACIÓ


- Daniel Sirera: "m'agrada quan guanyen els bons, James bons"

LA PICADA D’ULLET
- Espe al telèfon: "Que sí, Federico, que la cosa está fatal... y yo a ti, tontorrón"

ARXIU HISTÒRIC
- En el dia mundial de la llibertat de premsa, classe magistral del consell de redacció d'El Mundo. Lligant caps (o rumors o infàmies), es construeix el titular del dia sobre el judici de l'11-M: "El 11-M podría haber sido peor: Aznar y Boadella salvan a España del desastre por culpa de la conspiración de ZP y ETA contra Endesa".

LA NOVETAT
- Soraya (espantada davant un Acebes delirant)

SURREALISTA
- Un hooligan del Manchester amb barret mexicà i el suggerent nom de Phillip Morris sota la Torre Mapfre de la Vila Olímpica dient que estava llegint tranquil·lament Baltasar Porcel a la Rambla quan van aparèixer uns exaltats amb roses a les solapes. Diu que ja s'ha llegit l'últim Ruiz Zafón i que, mmm, li va agradar més el primer.

POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- El Papa ha anat als EUA a matisar la cita bíblica: "deixeu que els nens s'acostin a mi"

LA CANÇÓ [Lluís Llach, Amor particular]
Com t'ho podria dir
perquè et fos senzill
i ho puguis captar
Que sovint em sento deprimit
quan faltes
i sovint estic fins els collons
quan jugues
I penso que tens
més morro que esquena
si jo estic embaucat
tu acabat del tot
Ronaldinhooo
Ens parles de lessions
però et mous prou bé
a la pista de ball
i has omplert tan sovint
la buidor dels teus gooots
ah, per cert, ja que hi som t'ofereixo
una capsa de Vall Llach a bon preeeu
I quan somrius et fotria un meco als pinyus
Ves amb Berlusconi a Milà, sisplau
Ronaldinhooooo
Ronaldinhooooo
sí, què parles de molèsties
si ets tu qui ens molestes
Quin tio!
però què entens tu
per aixecar una copa?
necessites estopa
Mourinhooooo, vine sisplau
i fot un cop a taula
que tens més sang que Rijkaard
I al loroooooo

EL DIÀLEG DELS PRESIDENTS PUJOL I MARAGALL (+ estrella convidada)
PM: Pujol, va, que jo també hi vull anar. És que el tio s'emporta les Memòries del Churchill al lavabo i no surt fins que no se les acaba! [apareix un altre personatge amb batí i careta del crit de Much] Aaaaagh, un psicòpata!!!
JP: No cola, Pasqual!
Joan Clos: Sóc jo!! Tachaaan
PM: Què hi fots tu aquí?
Joan Clos: Com que què hi foto? M'han retirat del Petazé i m'han enviat aquí, al piset dels jubilosos.
PM: Això ho has entès malament!
Joan Clos: No, que m'ho ha dit el Toni Solter.
PM: Doncs para de gravar. Tallem. [A Toni Soler] Ens vas posar el Pujol, el Zaplana... però em pots dir què ha fet aquest tio?
Toni Soler: Home, va ser alcalde de Barcelona.
PM: Ui sí, alcalde! que important!
Joan Clos: Escolta Buenafuente, si molesto em quedo.
Toni Soler: Bé, de moment vostè millor que calli. I vostè, sigui una mica més hospitalari, per un cop que ens visita algú!
PM: Algú no, és el Clos!
Toni Soler: Va prou, continuem!
PM: Va, posa't aquí que acomiadaràs amb mi.
Joan Clos: Pasqual, haig d'anar al lavabo, que tinc acumulació de pipi a la bufona.
PM: Està ocupat..... però, ves, jo t'espero aquí, segona porta a l'esquerra. Catalans, catalanes, visca Catalunya! [aaaaaaaagh sentim cridar Pujol] He heeeeee que cabrooooon!


Talleu, és bona!