dissabte, 12 d’abril del 2008

Perles del Polònia 70 10-04-08

Felicitats als amics de l'Enderrock que aquest mes compleixen 15 anys i dediquen la seva portada a un nou fenomen musical, el Polorock. Ei, i han tingut el detall de recomanar aquesta humil cultivadora de Perles!



LES PERLES
- Esperanza Aguirre parlant i no parlant de si es presenta o no es presenta contra Rajoy, és una barreja entre Gracita Morales i Mariano Ozores, impressionant ;)

- "Ernest, hemos terminado". Puigcercós tempta Benach, però en realitat Puigcercós és Carod disfressat. Carod es pensa que Benach el vol trair però en realitat Benach és Puigcercós.... un lio, vaja!

- Silenci? Avui la convidada és Pilar Rahola. Aquí van dues perles. Llibre favorit: "Les pilars" de la terra. Què no suport? "No suporto la gent que opina de tot."

EL MILLOR
- Com que tothom es ven per un plat de llenties, el Papa accedeix a fer d'intermediari amb Déu per allò del miracle de la Moreneta i que plogui una mica a canvi de no haver de compartir camerino amb la Maria Paggi. Déu contesta la trucada [recordeu que Déu és argentí]: "No, por el amor de yo, qué pelotudo" El Papa li demana que plogui perquè s'ha de poder regar el camp de futbol on juga Messi però Déu s'ho resisteix: "Lo del diluvio está pasado de moda, ustedes escogieron el libre albedrío". Penja i es pregunta en veu alta.... "Y como iba yo a regar todo esto? [un immens camp de golf.... agh]"




EL PITJOR
- Mas i Montilla borratxos perquè al got els han posat ginebra en comptes d'aigua per estalviar.

KA FORT
- Montilla, Carod i Saura al Bocamoll, no cal que us digui perquè. Entendridor que cap d'ells sigui capaç de dir que "L'acció de passar aigua del riu Segre al riu Llobregat" és un "transvasament". Rijkaard també hi ha anat! "Allò que normalment té Ronaldinho".... no és ni ressaca, ni mandra, ni morro, ni son, ni un bon pedal. Segons ell és... molestias crónicas ?

LA PICADA D’ULLET
- ZP al Congrés: "Quiero que esta legislatura sea pacífica, por eso no he pactado con casi nadie, he nombrado a este hooligan presidente del Congreso, y me he cambiado el número de móvil para que nadie me llame pidiendo memeces"

ARXIU HISTÒRIC
- Gag pro campanya http://www.saveacebes.org/: Rajoy vestit de vailet amb barretina i Acebes d'explorador Iradier de visita a les comarques catalanes amb un Piqué de suposat guia que no sap ni on és: "a cubierto, se acerca un nativo!".

LA NOVETAT
- El Conseller Baltasar és en Manel Lucas (aquest home amb poc maquillatge aconsegueix assemblar-se a un munt de personatges d'allò més dispars ;)

- El pare de Bono "estás insultando mi memoria" [recordeu que.... era falangista] perquè promet a Ridao que l'ajudarà en tot (fins i tot amb la cosa del català)

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Catalunya a un pas de convertir-se en plató ideal per els spaguetti western... la desesperació és tal que en el Consell de Govern el gran jefe sioux Carod dirigeix una dansa de la pluja una mica "amacarenada"





SURREALISTA
- Al loro-Laporta convertint-se en Quicir-Núñez i Rijkaard en Cruiff! Ei, però molt lograt.

POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- Joan Laporta ha perdut els nervis: bé, després de la Lliga, la Copa i la Champions, és l'únic que li quedava per perdre

EL MONÒLEG DEL PRESIDENT PUJOL
Catalans. En aquestes hores de preocupació i sequera vull donar-vos un missatge de tranquilitat. És veritat que fa mesos que no plou. Cosa que, per cert, quan jo era president no passava. No voldria ara presumir de com funcionava a la meva època, que funcionava molt bé. Jo només crec que hem de tenir una mica de paciència. Aguanntar sense dutxar-nos i rentar poc. Eh, que quan jo era petit ens rentàvem un cop a la setmana, amb una palangana i no ens anava tan malament. Bé, una mica de verdet als peus... Amb el canvi climàtic, d'aquí a no res començarà a desfer-se el gel de l'Àrtic, i tota aquella aigua anirà baixant. Primer Noruega, després Dinamarca, Suïssa, girarà cap a la dreta i en un tres i no res la tenim inundant la Cerdanya i el Ripollès. Mira, m'ha sortit un rodolí. Però si aquesta anàlisi científica no es complís, i acabem tots suant i amb la boca seca, tinc una altra solució. Marxar tots cap a una altra banda, ja sabeu rollo jueus a Israel, que els ha anat de fàbula. A mi m'encantaria muntar Catalunya al Tirol. Us ho imagineu? Jo amb un barret tirolès i cantant... O sigui, tranquils. En matèria de medi ambient ho tenen pitjor els italians amb la contaminació de la mozzarella. Jo no goso demanar pizza i mira que m'agrada. A veure si aquesta tos és de la 4 estaciones que em vaig menjar. Bé, sigui aquí o al Tirol, visca Catalunya!

Talleu, és bona!