dissabte, 29 de març del 2008

Perles del Polònia 68 27-3-08

LES PERLES
- Els problemes de Carod: "M'estan fent bulling! Puigcercós i Ridao, l'altre dia al despatx em van fer la vaca i l'Huguet ho gravava amb el mòbil!"

- Puigcercós vol que Carod li cedeixi el primer lloc a la cua del lavabo (perrr cert, el senyal del lavabo és un home amb barretina): "No era el moment de la generositat?"

- Els artistes revindiquen la contrapartida per haver recolzat ZP: Almodóvar proclama que "Serrat se pide el ministerio de agricultura porque está muy pesado con los viñedos"

- Cuní i Rahola exporten el seu model televisiu: Els matins = Las madrugás (Buenos días Andalusía, les habla Pepe, el conejo. Corridas.sí. Corridas.no) = Las mañanas (Buenos días, Madrí, desde el kilómetro cero. Si nuestro metro ya llega a Barcelona, por qué no ha de llegar a Santander?) = Las mañanoaks (La pregunta del día es: Se puede hacer un marmitako para 2 personas con sólo 800 kg de bacalao?)

EL MILLOR
- Rajoy pregant davant el difícil trànsit de parlar amb Acebes i fer-lo dimitir. Rajoy s'insinua però Acebes no pilla:
Rajoy: Hay gente que LLEVAIS mucho tiempo en primera línea y eso desgasta. Ya sabes adónde voy no
Acebes: No te sigo Mariano.
Rajoy: Tienes que dimitir, dejarlo.
Acebes: Qué insinuas?
Rajoy: Ángel vete a casa. Rajoy ha de recórrer a recursos gràfics: "Tu, tu casa, irte.", a una avioneta amb la pancarta "Acebes vete ya."
Acebes: Te pareceré paranoico, pero creo que me estás intentando decir algo...
Al final, Acebes fa dir a Rajoy als periodistes allò que ell volia sentir: que plega (Rajoy), i el titular de l'endemà és, naturalment "Rajoy dimiteix".

EL PITJOR
- El PSC (Montilla-Clos-Chacón) reivindicant el seu pes dins el govern i ZP impassible: "pero Carmen, si estás a punto de reventar!". Després la cosa s'embolica amb la làmpara màgica d'Aladdín i els desitjos i tots tres coberts literalment de merda i Clos dient que estan "nadando en la abundancia."

LA PICADA D’ULLET
- Zaplana a la residència de polítics retirats, parla per telèfon: "No te preocupes Angelito, a malas te vienes aquí conmigo y a Mariano que le den." Després comença un delirant diàleg amb Pujol en el qual aquest desplega el seu coneixement de la llaaaarga trajectòria zaplanista. Zaplana també és un crac: "Soy el primer presidente de la Xeneralitat que no habla catalán. Con dos cojones." Pobe Pujol: "Pues eso no se lo digas a mi mujer que últimamente esto lo lleva fatal."

SURREALISTA
- No ho he entès, això de la Marina Geli vomitant.

POLONEWS (PP: Perles del Pellicer)
- A Catalunya hi ha menys aigua que al moble bar de Ronaldinho.

SOM UNA CLONACIÓ
- Marina Geli. Ha canviat l'actriu, oi?


ARXIU HISTÒRIC
- CiU declara la independència pressionat per ERC. La primera mesura seria demanar l'annexió amb Espanya. Que bo.

LA NOVETAT
- Soler debuta fent de Companys!

KA FORT
- NO m'ho puc creure, la promo del nou llibre de Ruiz-Zafón amb l'excusa d'un gag sobre la tala dels arbres que caldrà fer per imprimir els milions de llibres que caldran.

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Macià i Companys precursors en la batalla entre Carod i Puigercós. I Puigercós encara es queixa: "Que hi ha places a Catalunya amb el vostre nom! No podem fer el ridícul així!"


Talleu, és bona!


LA CANÇÓ (Bonus track: El rap dels Cuní a la gala del català de l'any)
http://es.youtube.com/watch?v=bliLXFXXPzY