divendres, 28 de setembre del 2007

Perles del Polònia 43 (20/09/2007)

LES PERLES (per ordre d’aparició)
- Mas i Duran discutint al despatx moderació vs. passió –diuen. Duran marxa amb un cop de porta. Mas: “La rabieta de sempre, cinc segons i torna a entrar”. Duran: “La rabieta de sempre, cinc segons i torna a sortir”. Però sembla que aquest cop no acaba de funcionar la cosa... a veure si anava en sèrio això!... però no, happy end. O no? I torrrrrrna a començar la discussió.

- El President Montilla [la alegría de la huerta] promou la risoteràpia al si del Govern sense massa èxit. El que sí provoca hilaritat són les promeses de Zapatero. Veieu com no està tot perdut?

- Duel a la cuina entre Ferran Adrià i Santi Santamaria. Però he dit “a” la cuina, no “de” cuina perquè la competència és entre els milions de productes que anuncien, no entre el que cuinen! Calla, que arriba la tercera en discòrdia, la Rusqui amb els seus anuncis, també.

EL MILLOR
- ZP Prometator a la Festa de la Rosa: “Apoyaré todo lo apoyable. Ataréis los perros con longanizas. Os dejo con la compañera que regala pisos, Carme Chacón”. M’encaaaanta la Chacón polonesa. Sobretot la seva sinceritat: “Faré lu que pugui i algu més”.

EL PITJOR
- El Papatètic d’expedició a Lurdes amb l’aviomòbil [blanc i groc, és clar] demana l’ajuda del Déu argentí per ordenar el trànsit aeri.

LA NOVETAT (pobre Latre, quin pluriempleu, és certament el fitxatge més ben amortitzat)
- Mari Pau Huguet, tota estiradeta ella, fent un reportatge pel TVist.

- El President Pujol amb uns cabells increïbles!

- Immens Santi Santamaria. A veure si per fi entenc què era allò de la “forquilla monobloc” que anunciava a La Vanguardia

- Jaime Peñafiel “yo no soy monárquico, soy juancal·lista”

SURREALISTA
- Medalla d’Or als Presidents Pujol i Maragall, però no a tots dos no, sinó només al que arribi primer!!! And the winner is... Pujol, així que a Maragall li toca la Medalla de Plata.

KA FORT
- Franco: “Vaya nenazas los jugadores de la selección de baloncesto... dejarse ganar, y contra Rusia! Ya sé que Rusia ya no es lo que era, que tienen un negro y todo, pero todavía son medio comunistas, no? La selección lo que le pasa es que tiene demasiados catalanes, gente sin sangre y con poco sentimiento patrio. Ni Gasol. Esto del baloncesto está sobrevalorado. A mi me había ilusionado que acabaran los partidos con tiros.... libres... pero resulta que es con una pelota!”

ARXIU HISTÒRIC
- Aznar fent d’home del temps bilingüe (castellà/anglès). Un gran embolic de borrasques from the muslins.

LA CANÇÓ
- L’alcalde Hereu cantant allò de la Kylie Minogue “can’t get you out of my head”.... can’t belieeeeeve

POLONEWS
- Zaplana: “Como la construcción está en crisis me he pasado a los cereales, miren, Farina d’Or, para hacer un pan rico, rico”

- El Mateu Prados “qui viatja a Itaca perd la butaca” intenta recuperar el seu lloc al Polonews, però al Pellicer no hi ha qui el separi de la càmara. M’encanta quan per cridar al Toni Soler el Mateu fa “Tooooobby”

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Latre Pellicer fent UVA al plató del TN aprofitant la pausa de publicitat.

EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL
- Catalans, abans de res una puntualització. S’ha fet un gag on jo quedo sense la Medalla d’Or de la Generalitat perquè Pujol em guanya la cursa. Això és rotundament fals. No va haver-hi cursa. Vaig ser jo que el vaig deixar guanyar perquè no es queixés. Jo de medalles, a més, ja en tinc. Mira aquesta, no és de la Generalitat però és de bàdminton. Va sobrar dels Jocs Olímpics. Em vaig quedar això i un Cobi gegant, ah, i un kleenex amb les llàgrimes de la infanta. He, heee, que cabróon. Però al que anàvem. Ja són nassos que el Polònia presenti com a novetat de la temporada al Pujol. Ui sí, quina novetat. De pas perquè no imiten al Cruyff, o al González, o al Carrascal, si tots són de la mateixa època... a sobre em toca compartir pis amb ells perquè el Montilla ha fet una residència d’expresidents per estalviar-se peles [de fons, se sent a Pujol, vens a sopar o què?] Quina temporada més dura que ens espera! Visca Catalunya.