dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 7 (2/11/2006)

Estimats Poloniaddictes,


Entre el cansament electoral i la falta de ritmillu, vaig pesar figues en el Polònia de l'altre dia.... la promesa "electoral" que veuríem els pactes en directe, bufff, res de res, però aquests nois són grans i hi va haver molta teca. I a sobre sense Montilla, lesionat per una "castanyada"!


LES PERLES (per ordre d'aparició)
- La "mani" d'ex-alts càrrecs de CiU manifestant-se davant de Palau: "El Tripartit se quemaaaaa".
- El President Maragall lligat a la cadira perquè ell no se'n va "fins que toqui". Quan Toni Soler el crida per veure si pot posar ordre en el caos deixa a Saura lligat perquè li guardi en el seu lloc "Joan, oi que vols que es reediti el Tripartit?, doncs vigila que ningú et prengui el lloc. És un petit sacrifici per Catalunya i pels peixets i els boscos que defenses tu".
- Com que Montilla està lesionat, Toni Soler demana a Maragall que faci de PSC i ell, en un dels monòlegs més brillants que se li coneixen li etziba "Sí, home, que ho faci el Saura, com en el debat! No m'han fotut fora? Que ho arreglin ells! .... Un altre Tripartit? Quina mandra.... però llavors el Mas.... el doble de mandra!... Clar que Iniciativa ha madurat, ja no estan tan verds... i el PP té un problema, i aquest problema es diu 3%". "També?" pregunta Soler. " "Vull dir el 3% dels Ciutadans...".
- Mas (que continua amb el seu estil d'americanes salamartín) ja vol ocupar el despatx a Palau. El President li contesta "Ah, jo ja tinc el despatx buit, me'l vau buidar tu i en Zapatero, no te'n recordes? Ah, i si hi trobes en Saura... recicla'l".
- Mas: "Jo faré història, seré el primer President guapo, i t'ho demostraré: Macià, un iaio xeruc; Companys, lleig a matar; Irla, ningú no se'n recorda de quina cara feia; Tarradellas, tan lleig que tothom va fotre el camp; Pujol, una mandonguilla amb potes; i Maragall, sembla que hagi dormit fora de casa i malament!".
- La festa a la Moncloa de la vicepresidenta De la Vega i Zapatero que celebren la victòria..... a la porra: "Lo hemos clavado".
- La Terribles repassa les portades post-eleccions de la premsa: El Periodico, Mas fracassa estrepitosament; Avui, Doncs mira que Montilla; La Vanguardia, Possible govern dels nostres [amb les fotos de tots ells, clar]; El Pais, ZP se aparece a tres pastorcillos; El Mundo, Ciutadans encuentra ácido bórico en los lavabos del Parlament; Regió 7, El nou President no serà del Bages; La Razón, Grrrrrrrrr. També tenim revistes: Hola, Josep Piqué nos recibe en su nuevo hogar [sota el pont de Vallcarca]; Sapiens, Montilla era català; Ser padres, 40-50 años. La enojosa edad de los pactos.
- El pobre Duran trucant a Mas per demanar-li explicacions (com sempre): "No me n'havies dit res de les eleccions... quants diputats hem tret? 48? Això seran d'Unió, i de Convergència?"
- La samarreta perduda de Benach que completa la frase: Pactarem (Carod) amb (Puigcercós) ??????
- Puigcercós assegut a la falda de Carod "per donar imatge d'unitat".
- Acebes en directe des de la seu del carrer Gènova: "No le entiendo la pregunta pero da igual porque contestaré lo que quiera... Cataluña seguirá la senda del pecado y España la del abismo..." el deliri el porta a acabar entonant l'Amo a Lauraaaaa.
- Saludem la incorporació d'Albert Rivera, en pilotes, naturalment.
- L'aixecament (de la cadira) de Franco per la situació de caos "en la región nordeste de España".
- El "Déu-vos-guard, vailet" de la Ruscalleda a l'Adrià (no, si encara m'acabarà agradant...)

EL MILLOR
- El karaoke col·lectiu i bilingüe de tots els líders polítics fent-li els cors a Mas en la seva versió del "Sobreviuré":

[Mas] Sóc el triomfador de les eleccions
i és ben normal perquè estic bo i sóc guapo de collons
ja em direu què podien fer
el xixarel·lo d'en Piqué
o en Carod
si el Puigcercós li fa boicot
i aquí em teniu
fent la viu-viu
48 diputats
tots pentinats, nets i planxats
el meu despatx, el meu xofer,
els crits de guapo al carrer
per mi tot sol
com quan em va enxufar el Pujoooool

[Maragall] No corris tant,
tros de farsant
que encara no has guanyat del tot
i ja fas l'estaquirot

[Rivera] Qué coño es estaquirot
esto no lo entiende ni Carod

[Carod] Et fotaràs
ai si m'haguessis fet més cas

[Mas] Sobreviuré, sobreviuré
en el fons tots voleu el pacte
PSC, Esquerra i PP

[Piqué] Amb mi no hi podràs comptar
el notari t'ho dirà

[Mas] Doncs amb Carod,
amb Montilla o amb tots dos

[Puigcercós] Oh yeahhhhhhhhh, per favor, oh yeahhhhhhhhh

[Tots] La, la, la, la, laaaaa

EL PITJOR
- Una Mònica Terribas molt clapada que intenta organitzar els escons al Parlament per als diputats "erectes, vull dir electes".
- El suposat paper de mitjancer del Rei per solucionar el caos.... diu que té molta experiència, com quan a la Reina se li va acabar la laca en el dia del casament del Príncep. Diu que en el 23F es va limitar "a verlas venir". En general, tot l'episodi de la incontinència verbal i urinària del Rei :(
- I no diguem el paper del Papa i la seva encíclica Folloni profundi en la Generalitat :( :(

KA FORT
- El President fent d'home-bala per Catalunya: "El President està a punt de fer un viatge inoblidable, l'últim de la seva carrera política". El canó l'envia fins a Bagdad i l'home s'anima: "Bagdad, què cabroooooons.... però aquí també faig falta. Faré un nou estatut. Nomenaré un govern iraquià i catalanista. Serà la bomba!".... el pobre nadiu que l'ha de portar a coll remuga: "Maragall, només ens faltava això!"

SURREALISTA
- L'episodi de la canonització del President Maragall. La Terribles i el Tomàs Molina al darrere hissant els motxos. Eing???

ELS ACUDITS DEL MATÍAS
- Com que no tenim enviada especial escoltem la crònica de l'enviada normal.
- Com que no hi ha crisi sense cantautor, Lluís Llach ha decidit ajornar la seva retirada i ha compost un himne de lluita que es diu "Esperança".