dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 6 (25/10/2006)

Estimats Poloniaddictes,


Com que les enquestes diuen que José Montilla no podrà governar solitari, La Nostra ens va proposar dijous a la nit la seva pròpia versió del tripartit: Entrevista a Montilla + Polònia + Supernanny. Creieu que podem treure alguna conclusió de tot plegat? Ja només ens queda esperar les dues cites de la setmana que ve: la de dimecres als col·legis electorals, i la de dijous a Polònia ;)


LES PERLES (per ordre d'aparició)
- En Duran fent de Mr. Proper del Mas com a part del seu paquet de promeses electorals a Toni Soler: un xec per comprar-se roba, un plató més gran al Fòrum... sort que el Soler diu que se'l creu igual que quan Acebes parla de l'11-M.
- Mas de negre i groc, terrrrible, diu que "són coses de Sala i Martín". (Vosaltres sabeu com acaba El zoo d'en Pitus? La resposta, més avall.)
- Acebes, Rajoy i Espe tronxant-se amb les trucades-trampa de Bono fent veure que accepta l'alcaldia de Madrid.... "no me reía tanto desde lo de Luis Roldán en calzoncillos".... i li acaben dient "en nuestra mesa no te faltará nunca un plato".
- El segrest d'un autocar d'avis per omplir el míting... primer Mas i Duran i després la Consellera Tura amb els Mossos.... la iaia crida "que no ens portareu a Benidorm?"
- Mas altre cop amb Toni Soler [molt Mas, no?], queixant-se "què hi pinta el Montilla en un programa d'humor?" Per contradir-lo, Montilla rebusca en els seus orígens andalusos el "grazejo" perdut... quillo!
- Mas, pobra imitació del gran Dr. House, donant i treient punts a un immigrant malalt, que parla un català molt millor que els ajudants del Dr. Mas. Per fi sabem que el El zoo d'en Pitus acaba, evidentment, en "s".
- La fotocopiadora Adrià&Rusqui de panellets (que no es fan amb "pan" i "llet"). No us heu sentit identificats amb el gran problema: com enganxar els maleïts pinyons??
- El pànic al Mercat. Venedors i compradors amagats davant l'amenaça de les visites electorals. Quan aconsegueixen esquivar Mas, encara els queda Montilla!
- El monòleg del President, que no ha entès el gag de l'Acebes... ni l'original... "en comptes d'aigua tot ell sembla un gin-tonic" [...] "No sé a qui votar.... fa 3 anys, la Diana, que era molt del PSC, no em va deixar votar al Partit Antitaurí... i m'hagués anat bé, eh, perquè en aquest tripartit hi ha hagut moltes banyes" ;)

EL PITJOR
- La publicitat (en)coberta dels Mojinos Escozíos.... aviat ens col·locaran també els politonos?

EL MILLOR
- La versió Acebes-Bruce Lee d'un conegut anunci de cotxes... i per als freakies que ens agraden aquestes coses, transcric les seves paraules:

VO: Open your mind... free the forms... like acid boric... a one, a page, a garra adenauer... touch me the pinga, dominga... and it becooomes very big... but from loosers to the river you will be... the king of the Kentucky Fried Chicken... and now the river is the eye... the acid boric, my friend.

VOS: Obre la ment... allibera't de les formes... com l'acid bòric... l'àcid bòric serveix per tot... elimina la pudor de peus... mata insectes... però si apareix a casa.. d'un etarra i al pis d'un islamista... pot ser la bomba... sigues àcid bòric, amic.

No t'adaptis a la realitat, sigues la realitat.

LA PICADA D'ULLET
- El Notari que segueix tothora a Mas certificant les seves paraules diu que la broma li sortirà "com sempre, el 3%".

KA FORT
- Franco, tan políticament incorrecte com sempre, diu que no entén tant de soroll en la campanya, que "para tomar el poder hay que ser más discreto", i que ell es va desfer de l'oposició "unos muertos, otros en la cárcel, otros en el exilio por propia voluntad..."

SURREALISTA
- No he entès perquè Montilla ha de portar amb ell un hipnotitzador per el porta a porta (per adormir el personal?).... no seria millor que seguís fent-se acompanyar per la Manuela?

INQUIETANT
- Puigcercós amb el trepant (el taladro, per entendre'ns) i en Carod afaitant-se... "no hauríem de començar a pensar amb qui pactem? Ho fem com l'altra vegada, a cara o creu?" Descartat el mètode, les alternatives són pedra, paper i estisora, o, encara pitjor, un duel amb pistoles de fogueig (no us va semblar que Puigcercós feia cara de voler carregar-se Carod, de debò?)

ELS ACUDITS DEL MATÍAS
- Enquesta sobre els possibles pactes electorals: 12 % Sociovergència (PSC-CiU), 21% Pepesquerra (PP-ERC), 60% Inisociopopuesquerrovergència (govern d'unitat), 32% Tiranosaura (ICV), 1% Mamón (Mas-Montilla)
- Sembla que als socialistes sempre se'ls cau... el carmel. (nois!!!!)
- Avui la notícia és que Renfe funciona amb normalitat total: endarreriments, trens atapeïts, etc.
- Crec que sobro, per tant, m'obro.