dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 5 (19/10/2006)

Estimats Poloniaddictes,


Campanya electoral animadeta, eh? Els de Polònia es freguen les mans... i nosaltres també! Va bola:


LES PERLES

- El President (impagable amb el batí) fent-se l'orni amb la Manuela i el Montilla que fan un "porta a porta": "Bé, si volen parlin amb la meva senyora.... [girant-se] Dianaaaaaaaa" [Montilla als periodistes: "Que això no surti, eh!"]
- Mas (amb una caçadora impossible) en un top-manta amb el DVD de CiU oferint-lo a Montilla: "De los directores de Manipula como puedas"... Montilla és a punt de comprar-lo quan els enganxa Toni Soler!
- El "Cara a Cara" a Antena 3: Tots dos xisclant a mig camí entre Diario de Patricia y Donde estás corazón. Montilla: "Pues tu te liaste en los lavabos del Parlament con Pilar Rahola"
- El "Cara a Cara" a Cuatro: Mas no hi és, és Montilla que va canviant de cadira i a sobre es queixa! "Iñaki, es que aquí el debate va muy de-PRISA"
- El "Cara a Cara" a Telecinco tipus Salsa rosa. Mas: "Montilla tuvo un lío primero con Antonia San Juan y luego con Bibi Andersen"
- Acebes posant-li uns guants de boxa a "Chusep" Piqué per si el tornen a atacar i apretant-li la corbata fins a escanyar-lo... "Se ha puesto rojo como en sus años mozos"... "¿Dónde estaban los Mocos de Escuadra?"
- L'espot electoral dels Ciutadans pel Canvi... en el taxi ;)
- ZP buscant candidat a l'alcaldia de Madrid... Bono el rebutja i en un inversemblant atac de discreció surt per la finestra per fugir dels fotògrafs... després de la trompada [ZP a Toni Soler: "¿Se ha hecho daño? Ah, que había un colchón... vaya, ya me había hecho ilusiones"] ZP està pensatiu davant de Toni Soler que ja s'ho ensuma... "Ya lo tengo, Joan Clos, voy a llamarlo ambsense deturador"
- Toni Soler a Albert Om (Sr. Tom, segons Montilla): "A vosaltres us donen consignes??"
- El President després de veure l'entrevista al Conseller Nadal diu: "Ara entenc perquè s'endarrerien les obres"
- De nou el President, en el seu monòleg final, orgullós de ser el prota d'una pel·li d'un milió de còpies... encara que sigui el dolent: "Hi ha dolents amb carisma, com Aníbal Lechter.... era un pèl malparit però tothom el trobava encantador... com ZP!"

EL PITJOR
- El millor cuiner del mong prepara uns llibrets de llom amb verduretes davant un inspector de l'Agència Catalana de Consum a qui va trinxant a mesura que avança el plat. Com que no té barret de cuina es posa un barret mexicà i a la pregunta sobre la denominació d'origen ell respon "De Hospitalet!!!... ah, del porc, volia dir?"

EL MILLOR
- Sense cap mena de dubte i postulant-se fermament a El millor de la temporada... l'entrevista a Joaquim Nadal o 24 h a TV3. Comença la Terribas i davant la pregunta "Ja saben amb qui pactaran si guanyen?" en Quim s'embolica com el mestre de les subordinades que és i xerra i xerra i xerra... durant la Terribas... i més enllà.... fins el Cuní al matí.... l'Om a la tarda.... i de nou amb la Terribas. La resposta acaba finalment amb un "ni punyetera idea". Impressionant el desplegament del gag amb el Conseller assegut a la cadira de rodes, empès pels passadissos de TV3 (Podeu repescar el video a www.tv3.cat/3alacarta, jo no tinc paraules...) ÁNIMO KIN!!

LA PICADA D'ULLET
- El Toni Soler amb un munt de cronòmetres per complir les indicacions de la Junta Electoral i el minutatge dels polítics.... l'únic que se'n sap sortir bé és en Saura que es cola en el micro fent-se passar per... Mourinho! i parlant de tenir Iniciativa

KA FORT
- Franco amb la Fórmula 1. Diu que té el cor dividit "es un decir porque es de piedra, y más ahora" entre Alonso, que és espanyol dels que li agraden, i Schumacher, que és alemany "como mi amigo Hitler"... "Yo mismo fui buen deportista con la escopeta al hombro.... lástima que los fusilamientos no se consideraran deporte olímpico"

SURREALISTA
- Mas deixa ZP al llit després d'una nit de passió com un amant furtiu... ZP: "Nunca me haces moicsaines" Mas: "Hasta las elecciones ya no nos veremos.... jamás te mentí.... esto es así.... durante la campaña diré cosas de ti que no te van a gustar... pero cuando diga ZP no ha cumplido sus promesas querré decir que la próxima vez lo haremos sobre una mesa" Comorrrrrrrrrr?

SOPORÍFER
- L'enquesta sobre intenció de vot al carrer, amb preguntes que eren com els problemes de Jaimito o concursos d'endevinar pel·lícules: Dino-Saura... quin horror, zzzzzzzzzz

ELS ACUDITS DEL MATÍAS
- En la alineación del Barça sólo faltará Etoo... y lo otro.
- El Papa lluint la segona equipació (tot i que jugava a casa) en groc per rebre un imant, de blanc, davant de qui es vol disculpar...