dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 40 (12/07/2007)

Estimats Poloniaddictes,


LES PERLES (per ordre d'aparició)

- El President Montilla al Parlament glossant la figura de Pasqual Maragall... "i mira...". Gratuïtament? Nooooo, és que en vol fer una subhasta. El preu de sortida és de 500 €, però sembla que no hi ha demanda pel producte...

- El President Montilla [es veu que avui el tenim trapella] ha congelat els seus Consellers a base d'aire condicionat a zero graus. Ell, equipat per esquiar, entra a la sala de reunions i els diu "notu certa frialdad a l'ambient... voleu que us expliqui un acudit per trencar el gel?" Amb aquesta mesura preventiva resulta mooolt més fàcil que t'aprovin decisions polèmiques.

- Franco entusiasmat amb Polònia [el país] pel seu govern ultracatòlic, que persegueix comunistes i homosexuals... llàstima que es barallin amb els alemanys, encara que Alemanya ja no sigui el que era, això de que el governi una dona... Ara, el que més li agrada és que siguin dos germans, ai, si ell hagués tingut un germà bessó...

- El Rei ha contractat un equatoriano, en Walter Alfonso, perquè el substitueixi durant les vanaces, per escàndol dels prínceps que, naturalment, prefeririren que el rei abdiqués.

- ZP li diu a Montilla que si el Constitucional tomba el sistema de finançament del nou Estatut, ho té magre, així que a Castells no li ha quedat altre remei que buscar un pla B brillant: convertir el 012 en una línia calenta. Veiem la primera treballadora, la Consellera Tura, atenent una trucada "oh sí, vull ser la teva Consellera, engarjola'm, oh sí". Carod i Nadal també atenen trucades, cadascú amb el seu estil, i fins al President no se li cauen els anells per atendre el telèfon: "vols que et faci unes cabòries?". La perla final la posa Duran, a l'altre banda del fil telefònic "diga'm ministre".

- Carod està acabant d'escriure un discurs: "I vet aquí un gat, vet aquí un gos, ves a la merda Joan Puigcercós"


EL MILLOR

- Papatanisme generalitzat: Hereu, Carod, Puigcercós, Mas, Maragall, tooooots tenen algun record personal amb Woody Allen. Qui s'emporta el triomf és el President Maragall, of course, que té enregistrada una prova per a la seva pel·lícula "Desmuntant la Sagrada Família". Els títols de crèdit són immediatament reconeixibles, i al llista de patrocinadors, eterna. Les diferents escenes són taaaaan Woody Allen!. Veiem Hereu al divan, desdibuixat, Maragall semi transparent i el psiquiatre és Montilla! També Carod, Mas, Puigcercós i Duran compartint copes i fiblades... la prova de tots plegats fracassa estrepitosament per l'inesgotable ego dels personatges.... Woody Allen desmunta el gag, talleu, no és bona!


EL PITJOR

- Que els Mossos em fregeixin una gateta amb una espècie de bazooka i apallissin una iaia, on s'és vist!


KA FORT

- Mateu Prados informa que la Generalitat comença una campanya contra l'abandonament a les benzineres. Aquest any, a més de gossos i avis també s'ha trobat abandonat a... Duran i Lleida. "Sembla que als matrimonis no hi ha prou UNIÓ i els matrimonis no DURAN"


LA NOVETAT

- El debut de la Ministra Chacón "que guai, traballaré amb el Jóse". Jo ja m'he encarregat a la papereria una carpeta com la seva, plena de fotos del Jóse, com si fossin adhesius del Superpop [encara surt, el Superpop?]


SURREALISTA

- "Si als EUA tenen Al Gore, a Hispània tenim El Clos", protagonista del documental "Una veritat poc còmoda". Per exemple, si a Barcelona pugés el nivell del mar s'emportaria l'edifici del Fòrum! Passarà a la història del surrealisme el Coitòmetre, l'últim invent sortit de la factoria Clos per mesurar l'energia que es perd en cada.... bé, s'ho imagineu, oi?


EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL

- Catalans, aquest monòleg d'avui serà diferent i no farà riure. I algú dirà, diferent de què? si els altres tampoc feien riure. He, heee, que cabroon. És un moment trist perquè és el darrer programa de Polònia. Tot té un final. Però s'acaba la temporada, eh, que al setembre torna. No ha estat una temporada fàcil. Ara fa un any la gent deia, com s'ho faran al Polònia sense el Maragall, que donava tant de joc? Doncs mira, el Montilla també ha donat molt de joc. I ara que pringui ell. He, heee, que cabrón. Hi ha hagut moltes novetats aquest any: el Mateu Prados, el Portabella, l'Hereu, la Rahola, el Cuní (prou, prou, prou, el cabrón del Novell el clava). Es veu que el nano aquest, el Novell, anava per periodista seriós fins que un dia se li'n va anar l'olla i buenu, malament no ho fa. [Soler l'interromp per anunciar el programa de la setmana que ve i plegats entonen un sentit] Visca Catalunya!


ostres i un...


AVANÇAMENT DE TEMPORADA

- ZP menjant-se 50 ous durs tal i com va prometre si no feia el traspàs de Rodalies
- Arribada de l'AVE a Barcelona, aguantarà la Sagrada Família?
- El President Montilla, l'últim fitxatge del Barça, amb el núm. 9 i el nom artístic de Cabòries
- M. de la PP Janer disposada a enfonsar el Madrid
- El divorci dels prínceps i el repartiment de béns i comunitats autònomes
- El retorn de Lluís Llach.... com a acompanyant de les Spice girls i un nou nom, l'Spice cumba: "Diga'm el que vols, diga'm diga'm el que vols" [sortirà en Politono? vaaaaa]

i un... AVANÇAMENT DE LA SETMANA QUE VE

MARAGALL vs. MARAGALL (Queco vs. Pasqual)

aghhhhhhhhhhh

Talleu, és bona!