dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 35 (7/06/2007)

Estimats Poloniaddictes,


LES PERLES (per ordre d'aparició)

- Els aduladors de Mas no són assessors a l'ús, sinó ex alts càrrecs de l'Ajuntament de Tarragona.

- La Consellera Tura entusiasmada amb el triomf municipal "som els putus amus", però el President Montilla està preocupat perquè "hem perdut 200.000 votus, que són muchus, i també han baixat els militants" així que hi ha problemes per cobrir els càrrecs. A la Diputació de Barcelona diu que ho ha solucionat provisionalment "són bons romanesos, i bons funcionaris", i a la Paeria hi ha uns dummies sobrants de la SEAT! La solució està.... en els ex alts càrrecs de Tarragona??? En el President Maragall per cobrir el Consell Comarcal del Garraf???

- Els Saura surten a sopar. En Xuan torna a tenir una cosa a dir que no sap com plantejar i s'estableix un autèntic diàleg per a besugs: "Imma, no pots repetir" "Sí que puc, tinc gana!" "Però és que hem d'obrir un període de reflexió" "Doncs jo ho tinc tot reflexionat, jo vull estar amb tu" "Però és que hi ha altres persones implicades" "Una altra dona?" El gag culmina amb el mític orgasme fingit de "Quan en Harry va trobar la Sally".

- El repte Terribas, l'entrevista a l'inrevés. A partir de les respostes de Rajoy, ha d'encertar la pregunta corresponent. I és clar, les encerta tooootes excepte.... la preocupació per un tema vergonyós i dolorós. No, no és la situació de De Juana, sinó les seves morenes. Ohhhhhh.

- El Papa-Rocky es prepara durament per aguantar la confessió de.... Acebes. "Yo soy un buen cristiano de Àvila pero resulta que un buen 11 de marzo.... bla bla bla.... ha sido ETA.... bla bla bla...."

- Delirant la confusió del Ministre Clos entre la línia ADSL i la de LSD. Sembla que a ZP no li fa res el canvi...

- Es reforcen les mesures de seguretat al despatx de Rajoy amb un vidre antibales. I com se'n comprova l'eficàcia? Comunicant a Acebes que ell no serà el núm. 2 sinó Gallardón.


EL MILLOR

- Cuní&Rahola. Rahola versus "una nodrida rrrepresentació" de votants de Plataforma per Catalunya. Extraordinari. És que no és un gag inventat, és que és una autèntica reproducció del que va passar!!! Inoblidable la Rahola i el Cuní embogit cridant "Prou! Prou! Aquí quan jo dic prou és prou!" Publicitat, per favor! "Voleu que rebenti el decorat? Matins.si, matins.no!


EL PITJOR

- ZP vomitant cada cop que sent les paraules "Sebastián" o "Madrid".


KA FORT

- Carod-Rovira esperant que toquin les 8 per plegar.... poca fenya, no? O és que la fenya no passa pel seu despatx? I a sobre, Portabella li ha robat la corona d'espines ;)


ARXIU HISTÒRIC (Operación Bikini)

- Teletienda: El règim de Franco! "Qué pasa con esos kilos de más que arruinan nuestra imagen racial española? El régimen de Franco sólo requiere disciplina y mano dura... se basa en una sola idea: PROHIBIDO! Practica el régimen de Franco y podrás pasar el verano cara al sol. El régimen de Franco, para tener mejor facha".


LA NOVETAT

- El President Benach com a hostessa d'avió al Parlament.


LA PICADA D'ULLET

- Carod a Maragall: "Pasqual, has sentit això de que ETA ha trencat la treva? Però tu tranquil, ara mateix me'n vaig a Perpinyà i ho soluciono"


LA IMATGE DEL DIA

- Sens dubte, el Ministre Clos disfressat de "chulapo" madrileny.


LA CANÇÓ (perdó, l'himne espanyol)

[MONTILLA] Àdhuc, Espanya
[CAROD] on Catalunya aporta
[MAS] el 18 per cent
[DURAN] del producte interior bruuut.
[MARAGALL] I als Jocs Olímpics
[PORTABELLA] qui guanya més medalles
[CAROD] són els catalans
[CUNÍ] Que no poden triar
la selecció on volen jugaaaaar.
[RAHOLA] En conclusió
[MONTILLA] si no fos per nosaltres
[CAROD] I el nostre esforç fiscal
[MAS] Espanya estaria fatal.


EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL

- Catalans, ja he plegat....Calla, calla, que he de ser fidel als meus principis i tornar a començar... Europeus, ara sí (és que vaig de líder europeu), ja he plegat del capdavant del Partit dels Socialistes de Catalunya. És per això que tinc la mà embenada. I algun graciós dirà que en això de marxar a la francesa hi tinc la mà trencada. Però no. Tampoc és que me l'hagi enganxada amb la tapa del wàter, perquè no la baixo mai, he heee, que cabrón. Resulta que tinc una tendinitis de tant fer adéu Adióooos, qué làstima però adióssss, de tant estrényer la mà per acomiadar-me, i sobretot de tant escriure cartes. Vaig escriure una carta als meus amics, segur que la vau llegir a La Vanguardia. He escrit una carta al Carod que sortirà al Punt. He escrit una carta al Saura i la Mayol, que sortirà al National Geographic. A qui més? Ah, sí. He escrit una carta al Prodi, que surt al Corriere de la sera. Una al Josu Jon Imaz que surt al Gara. Una a l'Artur Mas que surt al Man, i una carta a l'Ibarra que publicaré als prospectes de les medicines. Ah, sí, i una al Zapatero, que li he donat al Sebastián perquè li doni. He, he, què cabróooon. Però crec que no li arribarà mai. Total, tornant a la mà, que el metge m'ha dit que he d'estar 15 dies de repòs. I estic per dir-li al Montilla que em deixi estar de President. Descans assegurat. He, heeee. Per sort tinc una secretària i li puc dictar les cartes. Mira, vaig a escriure'n més, ara m'ha agafat el gustillu. Europeus, visca Catalunya!

Talleu, és bona!