dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 34 (31/05/2007)

Estimats Poloniaddictes,


Polònia express, Perles express (aquesta reducció de jornada no tindrà a veure amb la crítica velada del President Montilla, oink??)


LES PERLES (per ordre d'aparició)

- Roda de premsa conjunta, vull dir, simultània de Rajoy i ZP. El discurs és pràcticament calcat, totos dos han guanyat. Què estrany, no?

- Xavi Trias esperant els resultats electorals, diumenge al vespre. Després dels sondejos desfavorables, Mas i Duran sembla que li fan costat però... li han preparat una festa sorpresa, amb les mòmies de cadàvers convergents amagats al soterrani: Roca, Molins, Cullell... Ell també és carn de sac però una oportuna trucada del Madí comunicant els 12 regidors obtinguts per Trias el salva del seu destí! Per allò de la derrrrota amb rrrregust de victòrrrria...

- Jordi Hereu en el seu primer dia a l'Ajuntament va com una moto. Els assessors no acaben de veure clar això de les Noves idees. Diuen que l'última que van tenir, la del Fòrum, per poc no els costa la cadira. La realitat s'imposa, i demà ja és divendres, i és l'hora del cafè... i mentre escric tot això els assessors ja han picat sola.

- PSC + Barça + Caixa = Futbol Club Socialista de Pensions. Amb el nou carnet, els ciutadans es podran treure diners del compte corrent, veure partits del Barça i aconseguir punts estrella per la guarderia o els transports.


EL MILLOR

- El President Montilla se sent "crescut" amb els resultats electorals, així que el veiem... on, sinó?... a Catalunya en miniatura cridant "Catalunya és meva": Rodalies, TV 3, Montserrat... llàstima que ensopega amb el monestir de Sant Cugat! L'únic que vol prendre-li el control és l'ombra de ZP: "Cuidado, que Catalunya es el único juguete que nos queda". Tota Catalunya és dels socialistes.... tota? Nooo, un petit llogarret sobreviu al seu poder, i Masterix i Durobelix amb la seva pòcima de Rom Pujol en són els seus pobladors.


EL PITJOR

- Per moooooolts motius, Puigcercós encuirat castigant Portabella capgirat pels seus mals resultats.


KA FORT

- Festa a cal PP de Catalunya. Piqué intenta vendre a Rajoy la meravella dels seus resultats: "El feudo de Llavaneres peligra, pero en Badalona...". La xerinola l'encapçala Fernández Díaz que ha convidat un munt d'immigrants llatinoamericans a la festa: "Sin vosotros, la gente no nos habría votado".


EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL

- Catalans, aquest diumenge vàrem viure el que s'anomena la Festa de la Democràcia. Ui sí, quina festassa, quin guateque. Doncs que la festa no es pot dir que fos un èxit, perquè aviam, si monto una festa i més de la mitat de la gent no ve, potser que m'ho faci mirar... De fet, una vegada ja em va passar, quan vaig fer 20 anys. Els amics van venir gairebé tots, però vaig convidar l'equip femení de voleibol de la Facultat i es van abstenir totes. Des d'aleshores que li tinc mania al voleibol. El pitjor és que es va espatllar el comediscos. No sabeu què era? Un tocadiscos molt cutre que... tampoc no sabeu que és un tocadiscos? Un aparell per escoltar els discos dels d'abans. Hi ficaves el single a dintre.... tampoc sabeu què és un single? És un discu petitet amb una cançó a cada cara. I perquè l'ambient no decaigués em vaig passar tota l'estona cantant cançons del Duo Dinámico: Quisiera ser el nuevo President! Jo, amb 20 anys, clenxinat i amb acné, i sobre una cadira. Quina vergonya, per favor. Després, com que la gent s'avorria els vaig dir de fer carreres de sacs, després vam jugar a futbol, i la lucha-libre, i a llençar pedres al pati. I al final vaig pensar, osti, podríem muntar uns Jocs Olímpics, tu! Aleshores els pocs amics que quedaven se'n van riure i van marxar. Total, un desastre de festa. Ah, ja està això? Visca Catalunya!

Talleu, és bona! (i curta)